28 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir fiyatlarıi

Trendist Ataşehir fiyatlarıi

33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 bloktan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

İstek Garden Ataşehir fiyatları!

İstek İnşaat imzasıyla hayat geçirilen İstek Garden Ataşehir fiyatları 340 bin 900 TL'den başlayarak değişiyor. Ataşehir İstek Garden projesinde teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Trendist Ataşehir'de teslimler başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de K Yapı ve Solid İnşaat imzasıyla yükselen Trendist Ataşehir projesinde bağımsız bölümlerin teslimleri başlıyor. Projede yer alan her bir bağımsız bölüm için teslim günü ve saati belirlendi.

Sample Home Ataşehir fiyatları!

Sample Home Ataşehir fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Zemin + 7 kattan meydana gelen projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor.

Trendist Ataşehir'de dairelerin yüzde 78'i satıldı!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Trendist Ataşehir gayrimenkul projesinde bir buçuk yılda evlerin yüzde 78'i sahibini buldu.

Trendist Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 160 TL'ye penthouse!

Trendist Ataşehir projesinde penthouse daireler satışa çıktı. Panoramik deniz manzarası sunan dairelerin fiyatları metrekare bazında 6 bin 160 ila 7 bin 390 lira arasında değişiyor..

Trendist Ataşehir'de 28 penthouse daire satışta!

Grey Yapı tarafından Ataşehir’de 1.5 yıl önce inşaatına başlanan Trendist Ataşehir’in yüzde 78’i satıldı. İnşaatının yüzde 72’si tamamlanan projede 28 adet penthouse daire satışa çıktı. Projedeki ticari üniteler ise mayısta satılacak.

Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı!

Grey Yapı tarafından Ataşehir'de 1.5 yıl önce inşasına başlanan Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı. İnşaatının yüzde 72'si tamamlanan projede 28 penthouse daire satışa çıktı.

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi!

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi ile 0216 455 33 33 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşeceği proje 2 bin 500 adet konuttan oluşuyor.

Trendist Ataşehir penthouse fiyatları!

Trendist Ataşehir penthouse fiyatları metrekare birim bazında 6.160 TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 500 adet daireden oluşan projede 28 adet penthouse daire yer alıyor.

My Newwork Ataşehir fiyatları!

My Newwork Ataşehir fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. 14 bin metrekare alan üzerine yayılan Ataşehir My Newwork projesinde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Trendist Ataşehir'de hafta sonu etkinliği düzenlendi!

K Yapı ve Solid işbirliğiyle Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir'de hafta sonu etkinliği düzenlendi. Ünlü besteci ve yorumcu Mazhar Alanson'un mini bir konser verdiği etkinlikte davetliler eğlenceli bir gün geçirdi.

Trendist Ataşehir etkinliğinde Mazhar Alanson konseri!

K Yapı ve Solid işbirliğiyle Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir'de hafta sonu etkinliği düzenlendi. Ünlü besteci ve yorumcu Mazhar Alanson'un mini bir konser verdiği etkinlikte davetliler eğlenceli bir gün geçirdi.

Trendist Ataşehir fiyatlarıi Haberi

Trendist Ataşehir fiyatlarıi

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daireler Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin başlangıç fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. 


Ataşehir Trendist projesinde; masaj odası, güvenlik, kapalı yüzme, voleybol sahası, güneşlenme terası, yoga, fittnes, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, tenis kortu gibi sosyal olanaklar yer alıyor. 



Trendist Ataşehir'de toplam 820 adet konut yer alıyor. Proje K Yapı-Solid İnşaat ortak projesi olarak yaşama geçiriliyor. 


Proje teslimlerinin  Ekim 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 bloktan meydana geliyor. 



Trendist Ataşehir iletişim;

Telefon: 0216 455 33 33 

Web: