18 / 05 / 2024

Trio Deniz Murat Bekiroğlu

Trio Deniz Murat Bekiroğlu

Bu kez Ant Yapı’nın imzasını taşıyan Ümraniye Antrium Residence'da bir eve konuk olduk. Ev sahibi Murat Bekiroğlu bize Pendik'teki ofisi Trio Deniz’i de de açtı, teknelerini gösterdi...

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Drn Deniz Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drn Deniz Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  203 bin 600 TL sermaye bedeli ile Ali Murat Tuzcu, Tuğba Oskay Eda Tuzcu ve  Fırat Burak Tuzcu tarafından kuruldu.

Ali Murat Dizdar kimdir?

Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Murat Dizdar kimdir? Ali Murat Dizdar daha önce hangi görevlerde bulundu?

Dnz Murat İnşaat Metal Otomotiv Nakliyat Hafriyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Murat İnşaat Metal Otomotiv Nakliyat Hafriyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çimen Şahsiyar ve Murat Deniz ortaklığında kuruldu. 

Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Deniz tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Akkaya Küçük Bebek sırtlarında milyon dolarlık ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, hayatında değişiklikler yapmaya başladı. Yeni hayatıyla birlikte evini de değiştiren Akkaya Küçük Bebek'te manzaralı ev aldı.

Deniz Akkaya Bebek'teki evine 1 milyon 50 bin dolar harcadı!

Yeniden bir araya geldiği sevgilisi Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni bir hayata başlıyor. Sevgilisi Murat Varol’dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile birlikte geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşındı.

Deniz Akkaya Bebek'teki yeni evine 3 milyon lira ödedi!

Yıllar sonra yeniden bir araya gelerek olaylı bir şekilde ayrıldığı Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya yeni evi için masraftan kaçınmadı.

Deniz Akkaya 1 milyon 50 bin dolara Bebek'ten ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Avcılar'da deniz manzaralı bakım merkezi kuruldu!

Sağlık Bakanlığının, bakıma muhtaç ağır hastalar için başlattığı "Manevi Destek Projesi" çerçevesinde, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde, deniz manzaralı ve konforlu Palyatif Bakım Merkezi kuruldu.

Deniz Akkaya ve Murat Varol ev alışverişine çıktı!

Deniz Akkaya ile 10 yıl önce birlikte olduğu ve geçtiğimiz aylarda yeniden aşk yaşamaya başladığı Murat Varol, önceki akşam Rumelihisarı’nda görüntülendi.

Murat Varol sevgilisi Deniz Akkaya'ya komşu oluyor!

DENİZ Akkaya, 10 sene önce büyük aşk yaşadığı Murat Varol'a birkaç ay önce geri dönmüştü. Baltalimanı'nda deniz manzaralı bir evde oturan Akkaya'ya yeni sevgilisi komşu oluyor.

Deniz Akkaya'ya sevgilisinden boğaz manzaralı ev!

Yıllar önce aşk yaşadığı Murat Varol'la yeniden bir araya gelen Deniz Akkaya, Bebeköy'deydi. Boğaz manzaralı bir binanın önüne gelen çift, kameraları karşısında görünce "Aaa sizin ne işiniz var burada?" dedi

Trio Deniz Murat Bekiroğlu Haberi

Trio Deniz Murat Bekiroğlu



Bu kez Ant Yapı’nın imzasını taşıyan Ümraniye Antrium Residence'da bir eve konuk olduk. Ev sahibi Murat Bekiroğlu bize Pendik'teki ofisi Trio Deniz’i de de açtı, teknelerini gösterdi. Söyleşimizin konusu, denizle iç içe geçen bu aktif yaşam içinde Antrium’un Bekiroğlu ailesine sağladığı huzur, mutluluk ve kolaylıklar oldu.



Öz yaşamöykünüzü bizimle kısaca paylaşabilir misiniz? Ailenizi bize kısaca tanıtabilir misiniz?

1972 Ordu doğumluyum. Lise öğrenimine kadar Ordu’da bulundum. Daha sonra üniversite eğitimimi tamamlayarak, Londra’da uluslararası işletmecilik okudum. Onun akabinde Türkiye’ye döner dönmez halihazırda yürütmekte olduğum mesleğimle ilgili çalışmalara başladım. Ailemle ilgili söyleyeceklerim de şöyle: 10 yıldır evliyim. Altı yaşında Selin isminde bir kızım ve dört yaşında Nehir ve Demir isimlerinde, bir kız bir erkek toplam üç çocuğum var.


Mesleğiniz ve tekneleriniz hakkında bilgi alabilir miyiz?

17...