05 / 05 / 2024

trump 2017 ulaşım projeleri

trump 2017 ulaşım projeleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump'ın göreve başlarken yaptığı konuşmada yer verdiği köprü, demiryolu ve otoyol vaatleri soruldu. İşte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan Trump yorumu...

Honda tek kişilik ulaşım aracı Striemo'yu duyurdu! Araç kaç liradan satılacak?

Honda, 2017 yılında başlatılan yeni iş geliştirme programı Ignition’a ait ikinci ticari girişim olan Striemo Inc.'yi kurdu. Japon şirket Striemo adındaki tek kişilik ulaşım aracı elektrikli scooter modeli geliştirdi. Aracın fiyat listesi de açıklandı.

2018'de ulaşım projeleri ile uçacağız!

2017 yılında yurt içi ve yurt dışında yoğun mesai harcayan Başbakan Yıldırım bir çok projenin temelini atarken, bu yıl da dev projelerin açılışına imza atacak. İşte 2018'de açılacak mega ulaşım yatırımları...

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

İzmir'de ulaşım yatırımları zirveye çıkacak!

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Her yıl daha da artan bir ivmeyle gerçekleştirdiğimiz ulaşım yatırımları 2017 yılında zirveye çıkacak.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Daire Kartal Rezidans ulaşım!

Daire Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde yer alıyor. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul ulaşım!

Ofton İnşaat Elysium Soul ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Beyoğlu Dolapdere'de yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılının son çeyreğinde yapılacağı projede fiyatlar 522 bin 250 TL'den başlıyor.

DKY Kartal Rezidans ulaşım!

DKY Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede bulunuyor. 7 blok halinde yükselen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Beylikdüzü, Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Mercan etabının 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan projede 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Mesa Marmara ulaşım!

2+1 dairelerin satışları tamamlandığı projede teslimler 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mesa Marmara ulaşım bilgileri kapsamında İDO Kartal İskelesine 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Yenimahalle Akkent Paradise Gardens ulaşım!

Yenimahalle Akkent Paradise Gardens ulaşım bilgilerine göre proje Ankara Yenimahalle - Batıkent bölgesinde bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Soyak Yapı Soyak Konforia ulaşım!

Soyak Yapı Soyak Konforia ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

trump 2017 ulaşım projeleri Haberi

trump 2017 ulaşım projeleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump'ın göreve başlarken yaptığı konuşmada yer verdiği köprü, demiryolu ve otoyol vaatleri soruldu. Erdoğan 'Bunlardan önce ortadoğu hakkında ne diyecek biz onu bekliyoruz' dedi. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından ilgili bölüm...


TRUMP'IN NE DİYECEĞİNİ MERAK EDİYORUZ

"Şimdi sayın Trump birçok açıklamalar yapıyor biz de izliyoruz. Köprü demiryolu vs. den önce biz tabi Ortadoğu için ne diyeceğini bekliyoruz. Şuanda Ortadoğu ile ilgili bazı söylemler kulağımıza geliyor ki bunlar doğrusu rahatsız edici. Biz toprak bütünlüğüne saygı duyulan bir Ortadoğu'dan yanayız. Parçalı bir ortadoğu anlayışı bu halkların bir defa kendisine saygısızlık olur.


ORTADOĞU'NUN EN GÜÇLÜ ÜLKESİ TÜRKİYE'DİR

Onunla ilgili de tabi özellikle ben sayın Trump'a yapacağımız ziyarette kendileriyle müzakere edecek, ele alacağız. Ve bu müzakerelerle birlikte tabi Ortadoğu'nun en güçlü ve belirleyici...