28 / 04 / 2024

Trump Oteli

Trump Oteli

Moskova'da inşa edilmesi planlanan Trump Oteli'nin üst katının, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e teklif edildiği iddia edildi...

Donald Trump'ın Washington'daki oteli satılıyor!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli, 375 milyon dolara satılıyor. Satış için CGI Merchant Group ile anlaşma yapıldı. Otelin resmi devri 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Donald Trump'ın New Jersey'deki oteli yıkıldı!

ABD eski başkanı Donald Trump'ın bir zamanlar sahibi olduğu New Jersey'deki Trump Plaza Otel ve Casino'nun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. 

Trump'ın Moskova'da inşa etmeyi planladığı otel hakkında yeni iddia!

Moskova'da inşa edilmesi planlanan Trump Oteli'nin üst katının, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e teklif edildiği iddia edildi...

Trump Kulesi ve Oteli'ne 'çevre kirliliği' davası!

ABD'nin Chicago kentinde bulunan Trump Kulesi ve Oteli hakkında federal çevre kanunlarını ihlal ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

Ivanka Trump Türk mermerini dünyaya tanıttı!

Dünyada sadece Türkiye'de bulunan Çizgili Marmara mermeri Ivanka Trump sayesinde dünyanın en lüks projelerine girdi. Ivanka’nın New York’taki Soho Oteli ile duyurduğu mermer, dünyanın en prestijli binalarına girdi.

Trump Taj Mahal Oteli restorasyona alındı!

Trump Atlantic City'deki 1 milyar dolarlık oteli Taj mahal restorasyona alındı.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli açıldı!

ABD başkan adayı Donald Trump'ın Washington'ın merkezindeki lüks oteli protestocular eşliğinde müşterilerine kapılarını açtı. Geceliği şu anda 806 dolardan başlayan otel, 200 milyon dolara mal oldu. Otelin açılışı nedeniyle Trump karşıtları gösteri düzenledi.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli açıldı!

ABD başkan adayı Trump'ın Washington'da geceliği 806 dolardan başlayan oteli, 200 milyon dolara mal oldu. Otelin açılışı nedeniyle Trump karşıtları gösteri düzenledi.

Crowne Plaza Oteli 65 milyon Euro 'ya mal olacak

Rönesans Holding"in yatırım birimi Rönesans Devolopment ve Intercontinental Hotels Group (IHG) St. Petersburg"un ilk Crowne Plaza oteli için imzaları attı. Otel, 65 milyon Euro"ya mal olacak

Törkiş Donald Trump, Ali Ağaoğlu!

Son dönemin 'star' işadamı Ali Ağaoğlu Amerikalı emlak milyarderi Donald Trump'a benzetiliyor. Ortada iş yapma tarzından lüks düşkünlüğüne kadar pek çok benzerlik var. Fakat onlarınki daha çok aynı rüyayı farklı dillerde gören iki insanın hikayesine benzi

Kayseri'de anne oteli yaptırılacak!

Kayseri Kadın Doğum ve çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından 'açık ihale usulü' ile anne oteli yaptırılacak. İhale, Kayseri Kadın Doğum ve çocuk Hastalıkları Hastanesinde 20 Ekim 2010 tarihinde saat 14.00"te yapılacak

Türkiye'nin ilk caz konseptli butik oteli Jazz Hotel açıldı!

Uluslararası markalarının cirit attığı Nişantaşı'nda adını dünyaya duyuracak bir Türk oteli, Jazz Hotel açıldı

Fame Otelleri, İstanbul´da şehir oteli projesine başlayacak

Merkezi Antalya olan Fame Otelleri, İstanbul´da uygun arazi bulunduğu takdirde şehir oteli projesine başlayacak

Trump Oteli Haberi

Trump Oteli

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ABD Başkanı Donald Trump'ın, başkanlık seçimlerinden önce Rusya'da inşa etmeyi planladığı otelin 50 milyon dolar değerindeki teras katını, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e vermeyi önerdiği iddia edildi.

ABD'nin Buzzfeed News adlı haber sitesi, "konuya yakın kişileri" kaynak gösterdiği haberinde, Başkan Donald Trump'ın şirketinin, Moskova'da yapılması planlanan Trump Oteli'nin üst katını, Putin'e vermeyi teklif ettiğini öne sürdü. 

Konuya ilişkin, Trump'ın eski avukatı Michael Cohen ile Putin'in Basın Sekreteri Dmitry Peskov görüştü. 

Michael Cohe, bu hafta New York Federal Mahkemesinde hakim karşısına çıkmış ve Trump'ın Rusya'daki emlak planları konusunda Kongreye yanlış beyanda bulunduğunu itiraf etmişti.

Michael Cohen, Moskova'da bir Trump Tower inşa edilmesi planı konusunda, geçen yıl ABD Kongresine yalan söylediği itirafında bulunmuştu. Cohen, "Rusya soruşturmasında Kongreye yanlış beyanda...