03 / 05 / 2024

TSE Araç Kontrol Merkezi inşaat yapım işi ihaleleri

TSE Araç Kontrol Merkezi inşaat yapım işi ihaleleri

Konya ve Adana İllerinde Yapılacak TSE Araç Kontrol Merkezi Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Araç sahipleri çok acil kontrol edin! O plakalara tam tamına 1.671 TL ceza kesilecek!

Milyonlarca araç sahibi için bir son dakika duyurusu yapıldı. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre O plakalara tam tamına 1.671 TL ceza kesilecek... İşte detaylar...

Arabası olanlar hemen e-devletten kontrol etsin! Ceza aldıysanız indirim için son 14 gün!

Sürücülere ceza konusunda acil bir uyarı geldi! Hemen e-Devlet'e bakıp araçlarının ceza durumlarını kontrol etmeleri gerekiyor. 15 gün içinde indirim sunulmuş olup sürücüler bundan yararlanabilecekler. T.C. kimlik numarasıyla hemen aracınızın ceza durumunu kontrol etmelisiniz…

Plaka kontrolü yaptırmayan sürücüye ceza! Hemen bunu kontrol edin!

Araç ruhsatına sahip olanlar için uyarı geldi. Bilmeyenlerin kontrol etmesi gerekiyor.  Aksi takdirde ceza verilecek. 

Araç sahipleri dikkat! Hemen kontrol edin! Ödeme yapmayana ceza uygulanacak 

Temmuz ayı yaklaşıyor. Uzmanlar, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri için araç sahiplerini uyarıyor. Çünkü artık hem gecikme faizi uygulanıyor hem de günü geçen ödemeler yüzünden araçlar bağlanabiliyor. İşte detaylar...

Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemelerine ilişkin araştırmalarını hızlandırdı. Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın! Mazot gübre desteği... Peş peşe açıklandı! Kontrol etmeyen pişman olur!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerini araştırıyor. Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın! Mazot gübre desteği... Peş peşe açıklandı! Kontrol etmeyen pişman olur!

EYT'de son dakika şoku! EYT'lilerin maaşı Nisan'da yatacak mı? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Siz de kontrol edin!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle TBMM’deki EYT düzenlemesi görüşmelerine de ara verildi. EYT'de son dakika şoku! EYT'lilerin maaşı Nisan'da yatacak mı? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Siz de hemen kontrol edin! 

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! Resmen tarih verildi! Peş peşe kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi merakla tarımsal destekleri araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! Resmen tarih verildi! Peş peşe kontrol edin!

18 Ocak evde bakım parası yattı mı? Şimdi herkes hesaplarını kontrol etsin! Tam bu kadar yatacak! İl il liste...

18 Ocak evde bakım parası yatan iller binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Peki 18 Ocak evde bakım parası yattı mı? Şimdi herkes hesaplarını kontrol etsin! Tam bu kadar yatacak!

Çiftçiler dikkat! Ocak 2023 mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! 

Çiftçiler merakla mazot gübre desteği ödeme tarihlerini araştırıyor. Peki 2023 Ocak  mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! 

12 Ocak evde bakım maaşı hesaplara yattı mı? Şimdi kontrol edin! Herkesin hesabına tam bu kadar yatıyor!

12 Ocak evde bakım parası yatan iller binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Peki 12 Ocak evde bakım maaşı hesaplara yattı mı? Şimdi kontrol edin! Herkesin hesabına tam bu kadar yatıyor!

Araç sahipleri depolarını hemen doldursun! İşte 24 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri gün gün akaryakıt fiyatlarında meydana gelen en küçük hareketi dahi kontrol ediyor. İşte 24 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Evde bakım maaşı yattı mı 13 Aralık 2022? Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Hemen kontrol edin!

Aralık ayının gelmesiyle beraber evde bakım maaşı araştırmaları hızlandı. Peki evde bakım maaşı yattı mı 13 Aralık 2022? Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Hemen kontrol edin!

TSE Araç Kontrol Merkezi inşaat yapım işi ihaleleri Haberi

TSE Araç Kontrol Merkezi inşaat yapım işi ihaleleri

Konya ve Adana İllerinde Yapılacak TSE Araç Kontrol Merkezi Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 10 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00'da yapılacak.


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için