19 / 05 / 2024

TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi kullanma hakkı

TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi kullanma hakkı

TÜRK Standardları Enstitüsü (TSE) Mersin İthalat Müdürlüğü, çeşitli nedenlerle 14 firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesini kullanma hakkı veren sözleşmelerini feshetti. Bu firmaların, ürünlerini TSE markasıyla piyasaya sürerse hukuki kovuşturma açılacak.

Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayan restorasyon alanında çalışamayacak!

Yeryüzü Mühendisleri Derneği, Tarihi Koruma ve Restorasyon alanında hizmet veren bireylere, Avrupa Birliği onaylı mesleki yeterlilik standartlarına uygun donanımlı elemanlara sertifika vermek amacı için “KURAM Mesleki Sınav Merkezi” projesini başlattı.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

Emlak danışmanları TOBB ve MEYBEM'den yeterlilik alabilecek!

TOBB ve MEYBEM AŞ'nin hizmet ağı genişledi. Buna göre, emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgelerini buradan alabilmelerinin önü açıldı.

TOKİ 12. paket danışmanlık hizmet alım işi ön yeterlilik ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında 12. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmeti alımı işi çn yeterlilik ihalesi bugün yapılacak.

TSE'den nükleer enerji için iş birliği!

TSE ile Bureau Veritas arasında, Akkuyu Nükleer Güç Santrali ve Sinop Nükleer Santrali projelerinin ekipman ve hizmet tedarik süreçlerinde uygunluk değerlendirmeleri için iş birliği protokolü i̇mzalandı.

TOKİ 11. paket danışmanlık ön yeterlilik ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 11. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesinin ön yeterlilik ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ,11. paket danışmanlık ön yeterlilik ihalesi 18 Ekim'de!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 11. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesinin ön yeterlilik ihalesi 18 Ekim'de yapılacak.

Ümraniye Belediyesi Hizmet Binası'na elektromanyatik denetim!

Enerji verimliliği ve modern mimarisi ile öncü bir donanıma sahip olan akıllı bina statüsündeki Ümraniye Belediyesi Hizmet Binası, TSE tarafından verilen “Güvenli Yeşil Bina’’ sertifikası kapsamında birçok alanda denetime alındı.

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına Güvenli Yeşil Bina belgesi verildi!

Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) ilk "Güvenli Yeşil Bina" belgesi Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Görkem Gençtürk de binalarının enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiğini kaydetti.

Hulusi Şentürk vatandaşları AVM'lerde TSE belgesi aramaları konusunda uyardı!

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk, Ramazan Bayramı'nda kaliteli hizmet almak isteyen vatandaşları alışveriş ve eğlence merkezleri ile otellerde TSE belgesi aramaları konusunda uyardı.

Hulusi Şentürk: AVM'lerde TSE belgesi arayın!

TSE Başkanı Şentürk gidecekleri alışveriş ve eğlence merkezlerinin hizmet kalitesine sahip olup olmadığı ve oradaki hizmetlerin güvenlik içinde verilip verilmediğinden emin olabilmek için TSE belgesi aramaları iyi olur"

TSE 14 firmanın sözleşmesini feshetti!

TÜRK Standardları Enstitüsü (TSE) Mersin İthalat Müdürlüğü, çeşitli nedenlerle 14 firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesini kullanma hakkı veren sözleşmelerini feshetti. Bu firmaların, ürünlerini TSE markasıyla piyasaya sürerse hukuki kovuşturma açılacak.

TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi kullanma hakkı Haberi

TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi kullanma hakkı

TÜRK Standardları Enstitüsü (TSE) Mersin İthalat Müdürlüğü, çeşitli nedenlerle 14 firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesini kullanma hakkı veren sözleşmelerini feshetti.


Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre, Muhammet Kalkan, Kocaoğlu İnşaat, Selen Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Midesan Yangın Söndürme Cihazları Makine Elektrik Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kılavuz, İstanbul Güç Sistemleri Şirketi, A ve A Otomotiv Sanayi Şirketi, Öz Erdem Nakliyat, Teknik İş Elektronik, Atalay Mühendislik, Aslan Otomotiv, Bilmot Bilgin, Yılmaz Deniz Motorları Servisi ve Orpet Petrol Ürünleri şirketinin, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesini kullanma hakkı veren sözleşmeleri iptal edildi. Söz konusu kişi ve firmaların, ürünlerini TSE markalı olarak piyasaya sürmeleri durumunda hukuki kovuşturma açılacak.



Yurt...