03 / 05 / 2024

TSE KOSKİ

TSE KOSKİ

Sağlıklı ve kaliteli hizmet veren ISO Kalite Belgesi 'ne sahip Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü 'nün kalite belgeleri TSE tarafından yapılan tetkikler neticesinde yenilendi.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

Konya Büyükşehir'den dev altyapı yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya’nın bütün ilçelerinde 2016 yılında 683 kilometre su, 743 kilometre kanalizasyon şebekesi yaptı. KOSKİ Genel Müdürlüğü, 2016 yılında ayrıca 36 kilometre su, 18 kilometre de kanal ıslahı gerçekleştirdi.

Koski'den su yatırımında altın yıl!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün yaptığı yatırımlarla su sıkıntısı yaşayan yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını karşıladığını dile getirdi.

TSE 341 bin 645 asansörü kontrolden geçirdi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, A Tipi muayene kuruluşu olarak 2012 yılından bu yana asansörlerin periyodik kontrollerini yapan TSE bugüne kadar toplam 341 bin 645 asansör kontrolü gerçekleştirdiğini açıkladı.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin arazi tahsis işlemleri tamamladı!

Türk Standardları Enstitüsü tarafından Bursa Yenişehir Çardak mahallesindeki belediyeye ait hissenin TSE'ye bedelsiz devriyle arazinin ön tahsis ve acil kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Konya Sarayönü atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Sarayönü ilçesinde merkez, Ladik, Kurşunlu ve Ertuğrul mahallelerinden kaynaklanan atıksuları arıtmak amacıyla atıksu arıtma tesisi yapıyor.

TSE'den nükleer enerji için iş birliği!

TSE ile Bureau Veritas arasında, Akkuyu Nükleer Güç Santrali ve Sinop Nükleer Santrali projelerinin ekipman ve hizmet tedarik süreçlerinde uygunluk değerlendirmeleri için iş birliği protokolü i̇mzalandı.

Konya'nın 3 mahallesinin su sorunu çözüldü!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Selçuklu Aşağıpınarbaşı, Yunak Saray ve Sarayönü Boyalı mahallelerinin su sorununu gidermek üzere başlattığı sağlıklı içme ve kullanma su temini çalışmasını tamamladı.

Konya Güneysınır'ın altyapısı yenilendi!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün Güneysınır ilçesine bağlı Karasınır Mahallesinde yürüttüğü kanalizasyon şebeke inşaatı sona erdi.

Konya'daki kazı çalışmalarında mezar bulundu!

Konya'nın Ereğli ilçesinde Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) ekiplerince yürütülen altyapı iyileştirme çalışması sırasında, Roma dönemine ait mezar bulundu.

TSE KOSKİ Haberi

TSE KOSKİ

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi. Gıda Güvenliği Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi belge gözetim tetkiki Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından başarıyla gerçekleştirildi. Bu kapsamda gözetim tetkiki tamamlanan TS EN ISO 9001, TS EN ISO 14001, TS EN ISO 22000 ve TS 18001 belgeler için İçme Suyu Arıtma Tesisleri, Atıksu Arıtma Tesisleri ve Arif Bilge Tesisleri'nde saha incelemeleri yapıldı. 


Öte yandan birimlerdeki form ve dokümantasyon kontrolü, kayıtların ve uygulamaların incelenmesi yapıldı. tarafından her 3 yılda bir belgelendirme tetkiki ile onaylanan ve yılda bir gözetim tetkikiyle K-Q TSE-ISO-EN 9000, C-E ISO-EN 14000, C-E TSE-ISO-EN 22000, sistemlerine ait belgeler 2016 yılına kadar kullanılmak üzere devamına karar verildi. Bu kapsamda 2007 yılından beri...