06 / 05 / 2024

tse ofisleri

tse ofisleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün: "TSE, sadece bir yıl içerisinde 11 ülkede 14 çözüm ortağı ofisi açmıştır. Önümüzdeki dönemde de yurtdışında yeni ofis ve laboratuvar merkezleri kurmaya devam edecektir" dedi

Bornova 4S Ofisleri adres!

Bağımsız birim alanlarının 35 metrekareden başladığı projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. Bornova 4S Ofisleri adres bilgileri kapsamında İzmir İl 'i Bornova İlçe 'sinde yükseliyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri satılık!

Levent Ferko Signature Ofisleri satılık fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Levent Ferko Signature Ofisleri Ferko İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri!

Konum bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 2 blok şeklinde inşa edildi. Levent Ferko Signature Ofisleri İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa ediliyor.

Müşterinin kalbine giden yol: Satış ofisleri!

Hayallerin, bazende gerçeklerin nihai tüketiciler ile buluşma noktasıdır “ Satış Ofisleri “. Bu doğrultuda; “ tanıtım “ ve “ satışa “ uygun yapıyı iç bünyesinde barındırmalıdır.

Ferko Signature Ofisleri ne zaman teslim?

2 blok şeklinde inşa edilen proje konum bilgisi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Ferko Signature Ofisleri ne zaman teslim?

URTİM’in iskeleleri TSE tarafından onaylandı!

Türkiye’nin alanında lider üreticilerinden URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş., yıllardır ürettiği güvenli iskeleleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN 12810 Ürün Uygunluk belgesini de aldı.

İzmir Bornova 4S Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşeceği Bornova 4S projesi 42 adet dükkan ve 24 adet ofisten meydana geliyor. Peki İzmir Bornova 4S Ofisleri nerede?

Ferko Signature Ofisleri ulaşım!

Ofis fiyatlarının metrekare birimlerine göre değişiklik gösterdiği projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Ferko Signature Ofisleri ulaşım bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Bornova 4S Ofisleri fiyat!

Toplam 42 adet dükkan ve 24 adet ofisin yer aldığı projenin 13 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Bornova 4S Ofisleri fiyat listesi kapsamında ofisler 250 bin TL'den başlıyor.

Rönesans Holding Ofisleri, en iyi ofis ödülünü aldı!

Rönesans Tower’da bulunan Rönesans Holding Ofisleri Avrupa’nın en saygın gayrimenkul ödülleri arasında yer alan Avrupa Gayrimenkul Ödülü'ne (European Property Awards) layık bulundu.

TSE belgesi inşaatlarda riski önlüyor!

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Sebahittin Korkmaz, "Firmalarımızın TSE belgesi alması inşaatlarda yüksekten düşme risklerinin önlenmesi için en etkin çözüm olacaktır" dedi.

TSE'den güvenli iskele projesi!

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) 2015 itibarıyla inşaat sektöründe iş kazalarının önüne geçilmesinde kritik önem taşıyan iş sağlığı ve güvenliği ekipmanlarının belgelendirmesi faaliyetlerine başladı. İşte ayrıntılar...

Bornova 4S Ofisleri nerede?

Fiyatların 250 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bornova 4S'te 42 dükkan ve 24 ofis yer alıyor. Proje S N Forum Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Bornova 4S Ofisleri nerede?

tse ofisleri Haberi

tse ofisleri


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türk Standardları Enstitüsü'nün (TSE), 2014 yılı sonuna kadar 70 ülkede ofis açmayı planladığını belirterek, "TSE, sadece bir yıl içerisinde 11 ülkede 14 çözüm ortağı ofisi açmıştır. Önümüzdeki dönemde de yurtdışında yeni ofis ve laboratuvar merkezleri kurmaya devam edecektir" dedi.


Ergün, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen Türk Standardları Enstitüsü (TSE) "Standardizasyonun Küresel Ekonomiye Etkileri" konulu sempozyumda, Türkiye'de son 11 yılda başta ekonomi olmak üzere hayatın her alanında gelişmeler yaşandığını belirterek, kamu maliyesinde ve bankacılık sistemindeki reformların Türkiye'nin hem bir istikrar ülkesi haline gelmesini sağladığını hem de ekonomik büyümeye sağlıklı zemin hazırladığını kaydetti.


 Türkiye'nin son 11 yılda yaptığı ekonomik gelişmeyi anlatan Ergün, "Reel ekonomi ile ilgili hangi göstergeye bakarsak bakalım, çok daha dinamik, rekabetçi, yenilikçi ve güçlü bir...