19 / 07 / 2024

TSKB bağışcı oldu

TSKB bağışcı oldu

TSKB Gayrimenkul Değerleme çalışanları kemik iliğine dikkat çekmek için 8 Haziran cuma günü kan bağışında bulunacak İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kemik İliği Bankasına kan bağışında bulunacak

Bağcılar'da 'yok artık' dedirten kiralık 'ev': Harabe eve 8 bin TL kira istediler!

İstanbul Bağcılar'daki kiralık ev tartışmalara neden oldu. Bodrum katta yer alan ve içi adeta harabe halde olan bu eve 8 bin Türk Lirası kira istendiği öne sürüldü.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

İstanbul Bağcılar'da başlatılan kentsel dönüşüm Asburçaklar Sitesi sakinlerini mağduriyete uğrattı. Binalarının güvenirliğinden endişe eden site sakinleri daha güvenli binalarda yaşamak isterken hukuksuz anlaşmalarla mağdur oldu. 

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

Bağcılar'ın nüfusu kentsel dönüşümle arttı!

TÜİK, 2019 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını açıkladı. Bağcılar 745 bin 125 kişilik nüfusuyla İstanbul’un en büyük 3’üncü ilçesi oldu. Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesinde başarılı olmasıyla nüfusun arttığı belirtildi.

Bağcılar'da konut fiyatları yüzde 10 arttı! 

Türkiye'de konut satışları her geçen gün azalıyor. Hatta sadece azalmakla da kalmıyor, konut fiyatları da düşüyor. Peki son bir yılda İstanbul'da fiyatlar en çok hangi ilçede geriledi? Satılık konut fiyatı en çok artış gösteren ilçe yüzde 10'la Bağcılar oldu

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Bağcılar'daki bu bina görenleri şaşkına çeviriyor!

Bağcılar'daki üst üste konulmuş iki farklı binayı andıran 9 katlı bir apartman görenleri şaşkına çeviriyor. Binanın sağlamlık konusunda DASK raporları olduğunu söyleniyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşümle yıkılan Fetih Camii'nin temeli atıldı!

Konutlardan okullara ve ibadethanelere kadar bir çok alanda kentsel dönüşümün başarılı bir şekilde devam ettiği Bağcılar’da yenilenen son yer Fetih Camii oldu. 

Bağcılar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bağcılar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Bağcılar'da 6 yılda 22 okul depreme karşı yenilendi!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okulların yıkılıp yerine yenisinin inşa edildiği ve son 6 yılda toplam 22 okulun ilçeye kazandırıldığı bildirildi.

TSKB bağışcı oldu Haberi

TSKB bağışcı oldu

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’nin kemik iliğinin önemi konusunda bilinç oluşturmak üzere öncelikle kendi çalışanlarının gönüllü katılımı ile düzenleyeceği proje kapsamında, 8 Haziran Cuma günü, TSKB Gayrimenkul Değerleme çalışanları Fındıklı’daki merkez binasında kan bağışında bulunacak.

Gönüllü kemik iliği bağışçısı olmak üzere yalnızca bir tüp kan vererek destek olacak TSKB Gayrimenkul Değerleme çalışanları, kök hücre ve kemik iliği nakline ihtiyaç duyan hastalıklarla mücadele edenler için İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kemik İliği Bankası’nın veritabanına eklenmiş...