30 / 04 / 2024

tskb de genel müdür Özcan Türkakın

tskb de genel müdür Özcan Türkakın

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi ve TSKB Genel Müdürü Özcan Türkakın kimdir? Özcan Türkakın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özcan Türkakın ne zamandan beri TSKB Genel Müdürü?

Giriş katta oturanlar asansör giderlerini ödemek zorunda mı? 

Zemin katta oturan kişiler, asansör kullanmadıklarını belirtse de genel olarak asansör gideri ödemelerinden kaçınamıyorlar. Fakat bu durum binanın yönetim planlarına göre değişebiliyor. Peki zemin katta oturan kişiler asansör giderlerini ödemek zorunda mı? Asansör giderlerinden muaf tutulur mu?

Genel Sağlık Sigortası primleri Temmuz'da ne kadar olacak? Bir bir hesaplandı! Zamdan sonra ne kadar GSS primi ödenecek?

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak olan ara zamdan etkilenecek kalemlerden biri de Genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri olacak. Peki zamdan sonra ne kadar GSS primi ödenecek?

Ekim 2022'de ihracat yavaşladı, dış ticaret açığı yüzde 422 yükseldi!

Ekim 2022'de genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 3, ithalat yüzde 31,4 yükseldi. Dış ticaret açığı yüzde 422 yükseldi ve 7 milyar 874 milyon dolara ulaştı. İşte ayrıntılar...

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

Site toplantılarında imza yetkilerine itiraz edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, kat malikleri toplantısında imza yetkisi bu sene de genel kurul divan başkanlığına devredilirse yasal olarak ne yapılabilir? sorusu soruldu.

Nurlan Erol, TSKB GYO Genel Müdürü oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Genel Müdürü Sayın Hüseyin Tiken, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle Genel Müdürlük görevinden emeklilik nedeniyle ayrıldı. Nurlan Erol'un Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

TSKB GYO genel kurul toplantısı sonucu tescillendi!

TSKB GYO'nun 24 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Genel Kurul Toplantısı kararları tescillendi. 

Taksim Cami için geri sayım başladı!

Taksim'de yapımı devam eden Taksim Cami'de genel işçiliğin yüzde 99'luk kısmı tamamlanırken caminin içinin boyandığı belirtildi. 

O kazançlar kurumlar vergisinden muaf!

Yurt dışında yapılan inşaat işleri kurumlar vergisinden istisna tutuluyor. Ancak kazancın Türkiye’de genel sonuç hesaplarına intikal ettirilmesi gerekmekte, yıl sonuna kadar işlem yapılmalı...

KFC, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde restoran açacak!

Kısa bir süre önce KFC Türkiye'de genel müdürlük koltuğuna oturan Feliks Boynuinceoğlu, hem mağaza açılışlarına hem de dijitalleşmeye odaklanacak. Boynuinceoğlu, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde yeni restoran açacaklarını söyledi.

Taksim Cami'de genel işçiliğin yüzde 85'i tamamlandı!

Taksim'de temeli 2017 tarihinde atılan caminin genel işçiliğin yüzde 85'lik kısmı tamamlandı.

Taksim Cami'de genel işçiliğinin yüzde 65'i tamamlandı!

Taksim'de temeli 2017 tarihinde atılan caminin genel işçiliğinin yüzde 65'lik kısmı tamamlandı.

tskb de genel müdür Özcan Türkakın Haberi

tskb de genel müdür Özcan Türkakın

Özcan Türkakın kimdir?

Özcan Türkakın, 1958 Afyon doğumlu. Türkakın, üniversite öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde tamamlamış, ardından da Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Ekonomi Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır. 


1984 yılında İş Bankası İktisadi Araştırmalar Müdürlüğü’nde İktisat Uzmanı olarak çalışmaya başlayan Türkakın,1992 yılında Menkul Kıymetler Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcılığına, 1995 yılında Grup Müdürlüğüne yükseltilmiştir. 


1996 yılında da İş Bankası Grubu’nda, İş Yatırım Menkul Değerler’de Genel Müdürlüğe atanmıştır. 


5 yıl süreyle bu görevde bulunan ve daha sonra 2002-2013 yılları arasında İş Bankası’nda Genel Müdür Yardımcılığı görevini yerine getiren Türkakın 1 Şubat 2013 tarihinden itibaren TSKB Genel Müdürlüğü görevi ile Yönetim Kurulu Üyeliğini...