22 / 05 / 2024

TSKB kıdemli değerleme uzmanı Simge Sevin Aksan kimdir

TSKB kıdemli değerleme uzmanı Simge Sevin Aksan kimdir

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Kurumsal Değerleme Yönetici Yardımcısı Simge Sevin Aksan, aynı zamanda kıdemli değerleme uzmanıdır. Peki Simge Sevin Aksan kimdir? İşte Simge Sevin Aksan'ın biyografisi...

Kiler GYO Referans Kartal Kordonboyu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11236 ada 21 parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Kordonboyu projesindeki Konutlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Referans Kartal Panorada 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 Ada 184 Parsel ve 11466 Ada 105 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Panorada Projesine ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Referans Kartal Towers 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11441 Ada 70 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Towers Projesindeki taşınmazlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi  (Nidapark Küçükyalı) projesi için gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.

COVID-19 müstakil villalara talebi artırdı!

Yeni tip koronavirüs salgının etkisiyle birlikte evde geçirilen zamanın artması, fonksiyonel konutlara olan talepte de artış meydana getirdi. TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Departmanı Kıdemli Değerleme Uzmanı Duygu Yılmaz, müstakil villalarda talep artışı yaşandığını belirtti...

Kiler GYO, 2020 gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Kiler GYO, 2020 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. firmalarının seçilmesine karar verdi.

TSKB GYO 2020 değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO, 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Ter Ra Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile çalışılmasına karar verdi.

Ata GYO 2020 değerleme şirketini seçti!

Ata GYO, 'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş."'nden değerleme hizmeti alınmasına, 2020'de portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için "Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş." ile "Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş."'nden değerleme hizmeti alınmasına karar verdi.

D Ofis Maslak 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin olarak Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş Center Maslak 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin olarak Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş Center Etiler 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin olarak Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı...

Omurga Gayrimenkul 2019 değerleme şirketini seçti!

Omurga Gayrimenkul 2019 yılı için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

TSKB kıdemli değerleme uzmanı Simge Sevin Aksan kimdir Haberi

TSKB kıdemli değerleme uzmanı Simge Sevin Aksan kimdir

Simge Sevin Aksan kimdir?


Simge Sevin Aksan, 2010 Şubat ayından bu yana TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’de Kurumsal Değerleme Departmanı’nda yönetici yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 


Aksan, çalışma hayatına Kent-Map Müşavirlik A.Ş. bünyesinde başlamıştır. Burada Antalya Aksu Belediyesi için imar planlarının hazırlanması sırasında şehir plancısı olarak görev almıştır.


2006 Kasım ayında, Kent Yapı Planlama’da şehir plancısı olarak çalışmaya başlamıştır. 2008 – 2010 yılları arasında ise Bige İnşaat’ta yine şehir plancısı olarak görev almıştır.

Simge Sevin Aksan, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. bünyesinde, görev yaptığı süreçte; çeşitli gayrimenkul ve proje değerleme raporları hazırlamıştır. Bu çalışmalar kapsamında, arsa, arazi, daire, villa, ofis, plaza, fabrika, otel, benzin istasyonu, hastane gibi çeşitli gayrimenkullerin değer tespitlerini gerçekleştirmiştir. Değerleme çalışmaları sırasında, gayrimenkulle ilgili değerlemeye etki eden imar durumu, tapu kayıtları gibi hukuki durumuyla ilgili...