27 / 04 / 2024

TSKB otel

TSKB otel

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Adana Otel projesi değerleme raporunu yayınladı.

TSKB GYO'nun AVM'lerinde kiracıların faaliyetleri durdu!

TSKB GYO, Alışveriş Merkezi ve Otel çalışanlarını, ziyaretçilerini ve kiracılarını kapsayan bir dizi önlem aldı. AVM içerisinde bulunan kiracıların önemli bir kısmı faaliyetlerini durdurdu. 

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

TSKB GYO Adana Divan Oteli'ni 3 ay içinde hizmete açıyor!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Adana Divan Otel'inin ne zaman faaliyete geçeceğini duyurdu.

TSKB Adana Otel projesi değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Adana Otel projesi değerleme raporunu yayınladı.

TSKB GYO'dan Adana otel projesi değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adana Otel Projesi ve Arsası'na ilişkin Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

TSKB Gayrimenkul Adana'da otel yapıyor!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Adana' da otel yapıyor.

Atakule GYO Alaaddin Otel projesinin değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Alaaddin Otel projesinin TSKB Gayrimenkul Değerleme Aş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

Pendorya AVM ve Adana Otel'in değerleme hizmetleri Denge Gayrimenkul Değerleme'den alındı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş yaptığı açıklamada Fındıklı Bina I ve II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Adana Otel Projesi için değerleme hizmetlerinin Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den alındığını bildirdi

TSKB GYO'nun Adana'da yapacağı otelin arsa değeri 67,9 milyon TL!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Adana Otel Projesi'ne ait arsanın hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporuna göre piyasa değerinin 67,9 milyon TL olarak belirlendiğini kaydetti...

TSKB GYO Adana otel projesine ait arsanın ekspertiz raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Adana Seyhan Çınarlı Mahallesi' nde bulunan ve Adana Otel Projesi' nin arsası durumundaki arsanın gayrimenkul değerleme raporunu ek olarak yayınladı...

TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin kaba inşaatını tamamladı!

TSKB GYO Adana otel yatırımı inşaat çalışmaları hakkında açıklamada bulundu...

TSKB GYO, Divan Adana'nın inşaatına başladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana otel yatırımı inşaat çalışmalarına başladı.

Ataşehir'de nüfus artacak! Ofis, hastane, otel ve AVM talebi patlayacak!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı'ndan Değerleme Uzmanı Asena Güngör, www.emlakkulisi.com için hazırladığı raporda; Ataşehir bölgesinin finans merkezi olmasıyla birlikte bölgedeki ofis, hastane, otel ve AVM talebinin patlayacağını belirt

TSKB otel Haberi

TSKB otel

TSKB Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parseldeki Adana Otel Projesi Arsası'na ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için