28 / 04 / 2024

TSREŞB üyelerini belirledi

TSREŞB üyelerini belirledi

Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği’nin (TSREŞB) yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, 1 Ekim 2010 Pazartesi günü yapılan toplantının ardından belirlendi...

TÜİK'ten açıklama geldi! Bu bölümlerden mezuna istihdam yüksek!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranını %71,7 olarak belirledi. Bu mezunların iş bulma süresi ise 13,9 ay olarak tespit edildi. Ön lisans mezunlarının ise geçen yılki göre bu oranı 64,9 olarak belirlendi. İşte istihdamın yüksek olduğu bölümlerin detayları…

Atakule GYO Yönetim Kurulu üyelerini belirledi!

Atakule GYO tarafından gerçekleştirilen 2021 hesap dönemi olağan genel kurul toplantısı kapsamında; şirketin yönetim kurulu üyeliklerine, bir yıl süre ile İsmail Tarman, Murat Tarman, Mustafa Tarman, Funda Tacir ve Mehmet Arpacı seçildi.

İş GYO Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi!

İş GYO tarafından, Yönetim Kurulu üyeliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Sezgin Yılmaz, Murat Karluk Çetinkaya, Hasan K. Bolat, Özcal Yılmaz, Kubilay Aykol, Murat Doğan, Prof. Dr. Arzu Erdem, Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve İlkay Arıkan seçildi.

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından, Yönetim Kurulu Üyelerinin oybirliği ile yönetim kurulu komite üyeleri belirlendi. 

Büyükçekmece'de riskli iki bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde riskli olduğu belirlediği iki binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO, 9 Mart 2021 tarihinde yaptığı toplantıda, yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. 

Panora GYO 2021 yılı komite üyelerini belirledi!

Panora GYO, Yönetim İç Yönergesi kapsamında oluşturulan çalışma komitelerinde görev alacak üyelerini seçti.

Milas'ta OSB yatırımcıları tapularına kavuştu!

Milas Organize Sanayi Bölgesi’nin yatırımcıları, düzenlenen yer tahsisi kurasıyla fabrikalarını inşa ettirecekleri bölgeleri belirledi. 

Samsun Büyükşehir vakıflar için 903 bin TL kira ödedi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrenci yurdu olarak kiralanan 2 binanın daha sonra bir vakfa devredildiği ve kira bedellerinin de belediye tarafından ödendiği belirlendi. Sayıştay belediyenin 2 bina için 2019'da 903 bin 310 TL (KDV hariç) bedel ödediğini belirledi.

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Akfen GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları komite üyelerini belirledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) komite üyeleri değişikliği hakkında açıklama yaptı.

TSREŞB üyelerini belirledi Haberi

TSREŞB üyelerini belirledi

Türkiye’deki tüm sigorta, reasürans ve emeklilik şirketlerini çatısı altında toplayan TSREŞB, 20 Eylül 2012 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın ardından ilk kez toplanarak Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Toplam 5 üyeden oluşan TSREŞB Yönetim Kurulu, Hayat Dışı Yönetim Komitesi ile Hayat ve Emeklilik Yönetim Komitesi başkanlarının yanı sıra, her iki komiteden seçilen birer üyeden oluşuyor.


TSREŞB Yönetim Kurulu’nda iki yıl boyunca görev yapacak isimler şöyle belirlendi:


TSREŞB Başkanı: Recep Koçak / Işık Sigorta Genel Müdürü


Hayat ve Emeklilik Yönetim Komitesi Başkanı: Mete Uğurlu / Anadolu Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü


Hayat Dışı Yönetim Komitesi Başkanı: M. Kemal Olgaç / Allianz Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi


Hayat ve Emeklilik Yönetim Komitesi Üyesi: Meral Eredenk /Avivasa Emeklilik Genel Müdürü


Hayat Dışı Yönetim Komitesi Üyesi: Serhat Süreyya Çetin /...