18 / 07 / 2024

tt arena bakım çalışmaları

tt arena bakım çalışmaları

Arena'da karlar dün sabah tamamen temizlendi.. Ancak bu kez saha tam çamur deryasına döndü. Maçtan önce Juve'nin hocası Conte, "Biz bu zeminde oynamayız" dese de maç tamamlandı

Galatasaray TT Arena'da yeniliğe gidiyor!

Kapalı basketbol salonu projesi ile TT Arena'nın üst kullanım hakkını alan Galatasaray yönetimi statta birçok yeniliğe imza atmak için harekete geçti.

Galatasaray, TT Arena'ya yakın arsa arıyor!

Metin Oktay Tesisleri’nden taşınmak isteyen G.Saray’ın ilk şartı yeni tesislerin Avrupa yakasında yer alması. Limitli saha imkanını artırmak için de 150-200 dönüm yer isteyen yönetim TT Arena’ya uzak yerleri de elinin tersiyle itiyor.

Dursun Özbek: TT Arena'nın kullanım hakkı sorunu çözüldü!

Galatasaray Kulübü Eylül ayı olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Dursun Özbek, kulüp borcunun 1,5 milyar liraya yaklaştığını, ancak eldeki gayrimenkullerle bu borcun kapanabileceğini söyledi. Özbek, TT Arena üzerindeki kullanım hakkı konusunu ise çözdüklerini müjdeledi.

TT Arena'ya füniküler geliyor!

Galatasaray yönetimi, TT Arena'ya gelecek taraftarın stadyum yakınındaki alışveriş merkezlerine ulaşımı için füniküler projesine start verdi. Fünikeler, Vadi İstanbul ile TT Arena'yı birbirine bağlayacak.

TT Arena ile Vadi İstanbul'u bağlayacak füniküler geliyor!

Galatasaray yönetimi, TT Arena'ya gelecek taraftarın stadyum yakınındaki alışveriş merkezlerine ulaşımı için füniküler projesine start verdi. Fünikeler, Vadi İstanbul ile TT Arena'yı birbirine bağlayacak.

İhlas Marmara Evleri'nin bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, İhlas Marmara Evleri 1. Kısım’da kapsamlı bir çalışma yürüttü. Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İhlas 1 sitesinin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Galatasaray'a TT Arena'yla ilgili bilirkişiden şok!

Galatasaray'ın hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün TT Arena'daki edimlerin yerine getirilmediği gerekçesiyle sarı-kırmızılı kulübü mahkemeye vermesiyle ilgili açıklama yaptı

Atatürk Köprüsü 12 Ağustos'ta bakım onarım için kapanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Köprüsü'nün bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos 2014 Salı günü araç ve yaya trafiğine kapatılacağını açıkladı. Peki hangi saatler arasında? İşte belediyeden yapılan o açıklama...

İSKİ Binaları bakım onarım ihalesi 1 Eylül'de!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İSKİ Binaları Bakım Onarım İşini 1 Eylül 2014 tarihinde ihale ediyor. İhale İSKİ Genel Müdürlük Merkez Binası'nda yapılacak...

Kocaeli'deki mezarlıklarda bakım ve onarım çalışması yapıldı!

Kocaeli Belediyesi vatandaşların huzurlu ve temiz bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için kolları sıvadı. Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, diğer yandan da mezarlıklara yönelik bir dizi temizlik ve bakım çalışması başlattı.

Kocaeli Sekapark'ta bakım çalışması yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark’a da bakım yaptı. Kocaeli’nin en çok gezilen yerlerinden biri olan Sekapark, bu bayram da ailelerin çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri yerlerden biri olacak.

İBB Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'na Turgay Gökdemir getirildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosu neredeyse baştan sona değişti. Mehmet Özçelik’ ten alınan Yol Bakım ve Al Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Turgay Gökdemir’ e verildi.

TOKİ İstanbul Esenler Vergi Dairesi bakım onarım ihalesi 24 Temmuz'da!

İstanbul Esenler Vergi Dairesi Hizmet Binasının Güçlendirme, Bakım ve Onarım ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

tt arena bakım çalışmaları Haberi

tt arena bakım çalışmaları


Salı gecesi yoğun yağan kar nedeniyle ertelenen maç dün öğle saatlerinde yine yoğun kar altında oynandı. Ancak bu kez sahanın temizlenmesi nedeniyle zemin adeta çamur deryasına döndü.. Dün sabah 20 personel sahanın zeminin yanısıra, Arena'da çeşitli yerleri temizlemeye başladı. Ancak, zemin için gerekli personelin eksikliği ve geç gelmesi nedeniyle aksatlıklar yaşandı.. Şişli Belediyesi 15 kişilik personel desteği ve özel kar küreme aracı gönderdi. Bu özel araçla birlikte Arena Stadı'nın zemininden kar kalkarken, çimlerde büyük zarar gördü ve saha çamur deryasına döndü. Juventus'un hocası Conte, maçın hakemi Garcia'ya "Biz bu zeminde oynamayız. Sakatlanma olursa sorumluluk size ait" diyerek rest çekti