29 / 04 / 2024

Tual Adalar satış ofisi

Tual Adalar satış ofisi

Dağ Mühendislik’in Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği, temiz havası ve geniş yeşil alanlarıyla dikkat çeken projesi ‘Tual Adalar’ Kartal’da yükseliyor. Yüzde 30’u ön talepte satılan projede daire fiyatları ise 342 bin TL’den başlıyor.

Tual Adalar Evleri Yakacık fiyat!

Tual Adalar Evleri Yakacık fiyat listesi daire alternatiflerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Dağ Mühendislik imzası ile hayata geçiriliyor.

Tual Adalar Dağ Mühendislik ödemeleri!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Kartal İskelesi'ne 6 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik ödemeleri kapsamında 0 faiz ile taksitlendiriliyor.

Tual Adalar Yakacık fiyatlar!

Tual Adalar Yakacık fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika yakınlıkta olan projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Yakacık Tual Adalar daire fiyatları!

Yakacık Tual Adalar daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Kartal Metrosu'na 3 dakikalık uzaklıkta olan projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Tual Adalar'ın internet sitesi açıldı!

Dağ Mühendislik projesi Tual Adalar Kartal projesinin internet sitesi açıldı. Tual Adalar Kartal projesinde ev fiyatları 340 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Tual Adalar Kartal satış ofisi!

Tual Adalar Kartal satış ofisi telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi. Satışların yakın zamanda başlaması planlanan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Yakacık Tual Adalar Rezidans satış ofisi!

Yakacık Tual Adalar Rezidans satış ofisi ile 444 9 324 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Dağ Mühendislik imzası taşıyan proje 104 bin 342 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Tual Adalar Kartal teslim tarihi!

Tual Adalar Kartal teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. 48 bin 157 metrekarelik arsa alanına sahip proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor.

Dağ Mühendislik Tual Adalar teslimleri!

Ön talep sürecinin devam ettiği Tual Adalar projesinde daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Dağ Mühendislik Tual Adalar teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Tual Adalar Dağ Mühendislik teslimleri!

Toplam 700 adet daireden meydana gelen Tual Adalar projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek. Tual Adalar Dağ Mühendislik teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Kartal Tual Adalar satılık!

Dağ Mühendislik imzası taşıyan proje toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede ön talep süreci devam ediyor. Kartal Tual Adalar satılık daireler bu ay satışa çıkarılacak.

Kartal Tual Adalar iletişim!

Kartal Tual Adalar iletişim numarası 444 9 324 olarak belirlendi. Bu ay içerisinde satışa çıkması planlanan proje Adalar ve deniz manzaralı konumda hayata geçirilecek.

Tual Adalar satış ofisi!

Toplam 700 dairenin yer aldığı proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Tual Adalar satış ofisi kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Kartal Tual Adalar nerede?

Tual Adalar Rezidans Dağ Mühendislik imzası ile hayata geçirilecek. Deniz ve Adalar manzaralı konutların yer alacağı projede satışlar bu ay içerisinde başlayacak. Peki Kartal Tual Adalar nerede?

Tual Adalar projesinin değeri ne kadar?

Emlak konut GYO, "İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Tual Adalar" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Tual Adalar 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Tual Adalar" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Tual Adalar değerleme raporu!

İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Tual Adalar projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tual Adalar ve Tual Bahçekent'te 185 milyon TL’lik satış!

Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinde başlayan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamına yoğun ilgi gösterildi. İki projede 45 günde toplam 185 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar konut fiyatları 2017 güncel liste!

Tual Adalar konut fiyatları 2017 güncel liste bilgisine göre projede daireler minimum 333 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projeden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün...

Tual Adalar 2017 satılık ev fiyatları!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Tual Adalar projesinde konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Tual Adalar 2017 satılık ev fiyatları 333 bin TL'den başlıyor...

Yakacık Tual Adalar satış fiyat listesi!

Yakacık Tual Adalar satış fiyat listesi 333 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar Evleri'nde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Tual Adalar Konutları satış fiyatları!

Tual Adalar Konutları satış fiyatları 333 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar Yakacık'ta yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Kartal Tual Adalar satış ofisi!

Toplam 470 konuttan meydana gelen Tual Adalar projesinde daire fiyatları 333 bin TL'den başlıyor. Kartal Tual Adalar satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tual Adalar konut satış fiyatları!

Tual Adalar konut satış fiyatları 333 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar Kartal projesinde vade farksız 60 ay taksit fırsatı sunuluyor...

Tual Adalar Kartal satış fiyatları 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'a bağlı Yakacık bölgesinde yer alan Tual Adalar projesi altı blokta 470 konuttan meydana geliyor. İşte Tual Adalar Kartal satış fiyatları 2017...

Tual Adalar B etap için ön talep toplanıyor!

Kampanyanın başladığı günden itibaren yoğun ilgiyle karşılaşan ve başarılı satışlar gerçekleştiren Tual Adalar, şimdi de B etap satışları için düğmeye bastı.

Tual Adalar satış ofisi Haberi

Tual Adalar satış ofisi

Kurulduğu 1992 yılından bu yana değerli lokasyonlarda yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Dağ Mühendislik’in, Emlak Konut güvencesiyle Kartal Yakacık'ta inşa ettiği ‘Tual Adalar’ projesinin lansmanı Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 


Toplantıda yaptığı konuşmada bugüne kadar yaklaşık 2 milyon metrekare inşaata ve 8 bin konutu başarıyla tamamladıklarını hatırlatan Doğan Dağ, Tual Adalar’ın İstanbul pazarındaki projelerinden biri olduğunu ve bu projeleri Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut ile birlikte hayata geçirdiklerini söyledi.


Projeye ilişkin bilgi veren Dağ “Üç kule ve üç az katlı blok olmak üzere toplam 6 blokta 471 konuttan meydana gelen ‘Tual Adalar’ın yüzde 85'i yeşil alanlara ayrılmış durumda. Projede 1+1'ler 75 ila 76 metrekare,...