15 / 05 / 2024

Tual Teknik iletişim

Tual Teknik iletişim

Tual Teknik İnşaat Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Daşlıçay  tarafından kuruldu.

Tual Bizim Mahalle iletişim!

Tual Bizim Mahalle iletişim telefon numarası 444 9 213 olarak belirlendi.  221 adet dairenin ön satışa çıktığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Evora İzmir iletişim!

Evora İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. 

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Deluxia Park iletişim!

Kartal Deluxia Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı Deluxia Park projesinde konut ve ofisler bulunuyor...

Tual Bahçekent iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent projesinde satış süreci devam ediyor. Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Tual Bahçekent Konutları iletişim!

Blok katlarının 4, 14, 25 ve 26 kat şeklinde yükseldiği proje 23 blok halinde bulunacak. Tual Bahçekent Konutları iletişim bilgisine göre telefonu 444 9 324 olarak belirlendi.

Tual Bahçekent Hoşdere iletişim!

Tual Bahçekent Hoşdere iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 23 bloktan meydana geliyor.

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim!

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim için 444 10 08 numaralı telefondan satışa ofisiyle görüşebilirsiniz. Toplam 1.500 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilecek.

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim!

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 485 bin 137 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Hoşdere Tual Bahçekent iletişim!

Hoşdere Tual Bahçekent iletişim için satış ofisiyle 444 9 324 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Evora Denizli Evleri iletişim!

Evora Denizli Evleri iletişim için satış ofisiyle 444 10 08 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Satışların önümüzdeki aylarda başlaması planlanan proje Teknik Yapı tarafından inşa edilecek.

Tual Bahçekent Evleri iletişim!

Tual Bahçekent Evleri iletişim için 444 9 324 telefon numarasını arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek proje 1.800 konuttan meydana geliyor.

Tual Teknik iletişim Haberi

Tual Teknik iletişim

Tual Teknik İnşaat Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Daşlıçay  tarafından kuruldu.

Tual Teknik İnşaat Anonim Şirketi konusu:
A-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...