02 / 10 / 2024

Tuana Evleri adres

Tuana Evleri adres

Haldız İnşaat tarafından hayata geçirilen Tuana Evleri 2 oda 1 salon ve 3 da 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 122 bin 843 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Tuana Evleri teslim tarihi...

Bursa Tuana Evleri'nde sona gelindi!

Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi. 356 daire ve 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesine 11 ay önce başladı.

Bursa Tuana Evleri'nin ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Bursa'nın önemli lokasyonlarından biri olan İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen Tuana Evleri'nde ilk etabın anahtar teslimi Temmuz'da gerçekleşecek. 356 konuttan oluşan projenin ikinci etap teslimleri ise Ekim'de yapılacak.

Kocaeli Tuana Evleri'nin işyeri ihalesine 2. kez talep gelmedi!

2. kez gerçekleşen ihale çıkan Tuana Evleri 1. Etap projesinde yer alan 6 adet işyerinin satışında yine katılım olmadığı için aynı bedel ve şartlarla bugünden itibaren doğrudan satış yöntemi ile işyeri sahip olmak isteyenlere satışları gerçekleştirilecek.

Tuana Evleri'ndeki 6 iş yeri satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşa edilen ve vatandaşlara farkı bir yaşam alanı sağlayan Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor.

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları!

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Alpiş İnşaat'ın projesi Tuana Evleri Bursa'da teslimler bu yıl Aralık ayında yapılacak...

Bursa Tuana Evleri'nde sona yaklaşılıyor!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Alpiş Group'un, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi'nde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona yaklaşılıyor.

Tuana Evleri'nin işyerleri 6 Mayıs’ta satışa çıkıyor!

Kent Konut tarafından inşa edilen Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor. İşyerleri metre karelerine göre değişen fiyatlarla 6 Mayıs Cuma günü açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.

Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri!

Daire teslimlerinin yapıldığı proje Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığı imzasıyla yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında Ankara İl'i, Eryaman ilçesinde yükseliyor.

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Alpiş Group, Tuana Evleri'ne ilgiden memnun!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda başlattığı Tuana Evleri projesini hızla sürdürüyor. İşte ayrıntılar...

Ege Yapı Batışehir Evleri adres!

Ege Yapı Batışehir Evleri adres bilgilerine göre proje İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen projede fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırım bedeliyle yükselen proje 10 dönüm arazi üzerine yayılıyor. İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde yükseliyor.

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.

Tuana Evleri adres Haberi

Tuana Evleri adres

Tuana Evleri projesinde sauna, havuz, çocuk oyun parkı, kamleya, yürüyüş parkuru, peyzaj alanları basketbol sahası, voleybol sahası,otopark, fitness salonu, spor salonu gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Tuana Evleri projesinde 2+1 dairelerin alanları 102 metrekare ile 128 metrekare arası, 3+1 dairelerin alanları 151 metrekare ile 163 metrekare arasında değişiyor. 


Tuana Evleri projesi 440 adet daireden meydana geliyor. 2 blok şeklinde yükselen proje Haldız İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 da 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Tuana Evleri teslim tarihi!

Toplam 122 bin 843 metrekare alan üzerinde yer alan projenin 2. etabındaki daireler 2017 yılında teslim edilecek. Projedeki dairelerin fiyatları 182 bin TL' den başlıyor ve 390 bin TL' ye kadar yükseliyor. 


Tuana Evleri 2 iletişim

Adres: Vezirçiftliği Mah D-130 Karayolu yanı...