04 / 05 / 2024

tuba büyükkaraduman

tuba büyükkaraduman

Tasarımı teknolojiyle buluşturarak değer katan fonksiyonel ürünleriyle geçtiğimiz yıl 17 prestijli ödülün sahibi olan VitrA, 2013 yılına 2 Red Dot ödülüyle başladı.

Tuba Büyüküstün, Suadiye'de ev arıyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Tuba Büyüküstün'ün yeni ev arayışını kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un 'Evlenebilmek için pazarlık yapıyor' başlıklı yazısı...

Tuba Büyüküstün Paris'te dükkan arıyor!

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmaya karar veren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Paris'te dükkan arıyor.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

Tuba Büyüküstün evinin dekorasyonuna 1 milyon TL harcadı!

Paris'in St. Germain bölgesinden 7 milyon TL'ye ev almasıyla gündeme oturan Tuba Büyüküstün, yeni evinin dekorasyonu için 1 milyon TL harcandı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten satın aldığı eve ne kadar ödedi?

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Paris'ten bir ev satın aldığı iddia edilmişti. St. Germain semtinde bulunan evin fiyatı ise ortaya çıktı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten ev aldı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'le gittiği Paris'te yeni bir yatırım yaptı. Büyüküstün, sosyal yaşamı ve sanat hayatı hareketli olduğu için bölgeden ev aldı. 

Tuba Büyüküstün Caddebostan’a taşındı!

Oyuncu Tuba Büyüküstün, kızları Maya ve Toprak ile Caddebostan’da yeni bir eve taşındı. Büyüküstün'ünün yeni evinin kirası aylık 5 bin TL.

Tuba Büyüküstün Akasya Acıbadem Koru'da 3 bin dolara ev kiraladı!

Aşk yaşayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evlerini birleştiriyor. Çift Akasya Acıbadem Koru’dan aylık 3 bin dolara 5+1 daire kiraladı.

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak mal paylaşımı yapmadı!

2011 yılında evlenen Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak çifti haklarında asılsız haber yapan gazeteciye dava açtı Çiftin dilekçesinde, dava dilekçesinde, “Tuba Saylak, Onur Saylak’a ihanet etmemiştir. Boşanmak için vekalet vermemişlerdir. Mal paylaşımında bulunmamışlardır” ifadeleri yer aldı...

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak mallarını paylaştı!

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak boşanıyor. Temmuz 2011'de evlenen ve ikiz kızları olan oyuncu çift mal paylaşımında anlaştılar.

Tuba Büyüküstün, 6 milyon Euro’ya Bodrum'da bir otele talip oldu!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, 6 milyon euro’ya satılan Bodrum’daki bir butik otele talip oldu... 6 milyon euro yani yaklaşık 20 milyon liralık otelin sahipleriyle görüşerek buraya yatırım yapmayı amaçlıyorlar.

Tuba Büyüküstün aylık 35 bin TL'ye villa kiraladı!

Tuba Büyüküstün ile eşi Onur Saylak 1 yaşındaki kızları Maya ve Toprak için Bodrum'da villa kiraladı...

tuba büyükkaraduman Haberi

tuba büyükkaraduman


Tasarımı teknolojiyle buluşturarak değer katan fonksiyonel ürünleriyle geçtiğimiz yıl 17 prestijli ödülün sahibi olan VitrA, 2013 yılına 2 Red Dot ödülüyle başladı. VitrA’nın kabartma deseniyle mekanlara 3. boyutun zenginliğini katan karo serisi Balance ile mat ve ışıltılı yüzeyiyle modern şehir evlerine ve şık ticari mekanlara yepyeni bir soluk getiren koleksiyonu Ultra, üstün tasarım kalitesiyle Red Dot: Product Design 2013 ödülüne layık görüldü. Red Dot ödüllü ürünler, VitrA Karo tasarım ekibinden Tuba Büyükkaraduman, Hüseyin İşler, Erden Gülkan ve Selma Gülkan’ın imzasını taşıyor.VitrA’nın karo koleksiyonları, bugüne kadar aralarında Red Dot, iF ve Interior Innovation’ın da bulunduğu dünyaca ünlü pek çok tasarım ödülünü aldı.


Balance, VitrA Karo tasarım ekibinden Tuba Büyükkaraduman’un imzasını taşıyor. 25x70 cm ebatındaki karolar, 3 boyut etkisi veren kabartma desenleri,koyudan...