06 / 05 / 2024

Tufan Taşyaka Evleri iletişim

Tufan Taşyaka Evleri iletişim

Tufanlar İnşaat’ tan Kuveyt Turk Finansman Desteği ile 24 ay 0 faizli kredi imkanının sunulduğu Fethiye Tufan Taşyaka Evleri projesinde teslimler Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Tufan Taşyaka Evleri'nde satışların yüzde 30'u tamamlandı!

Fethiye Taşyaka Ahat mevkiinde Tufanlar İnşaat’ın yeni projesi olan Tufan Taşyaka Evleri'nde satışların yüzde 30'u tamamlandı...

Bechkam ailesi kır evlerinin bahçesine ada yaptırıyor! 

David ve Victoria Beckham çifti, Cotswolds’ta bulunan evleri için servet harcamaya devam ediyor. Daha önce evlerinin bahçesine yapay göl yaptırma kararı alan çift, gölün üzerine ada inşa edecek.

Folkart Yaka Evleri satış fiyatları!

Folkart Yapı imzasıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Folkart Yaka Evleri 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak yükseliyor. 

Samsat'ta depremzede evleri 130 bin TL'den satılacak!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde depremzede vatandaşlar için 403 konut inşa ediliyor. Tek katlı konutlar için 130 bin TL istenen projede çalışmalar hızla devam ediyor.

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi!

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak tasarlanan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri  bulunuyor. 

Folkart Yaka Evleri fiyat!

Folkart Yaka Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 130 konut ve 13 ticari alan bulunuyor. 

Folkart Yaka Evleri nerede?

130 konut ve 13 ticari üniteden meydana gelen Folkart Yaka Evleri projesinde lansmana özel fiyatlar ile ödemeler yapılabiliyor. Peki, Folkart Yaka Evleri nerede?

Folkart Yaka Evleri'nde 272 bin liraya! Yeni proje!

Folkart Yaka Evleri'nde lansmana özel fiyatlar 272 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Folkart Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek projede teslimler 2020 yılının Şubat ayında yapılacak. 

Sivas'ta Hobbit evleri inşa edildi!

Sivas Belediyesi'nin kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta  ’Hobbit’ evlerine benzeyen yeni yamaç evlerinde sona gelindi. 

Varyant Karşıyaka Evleri 2017 fiyatları!

Varyant Karşıyaka projesi toplam 181 daireden oluşuyor. Kumko Yapı ve Kumova İnşaat imzasıyla yükselen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 181 adet daireden meydana oluşan Varyant Karşıyaka projesinde teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Bahçe Yaka Evleri fiyatları ne kadar?

Sur Yapı imzası taşıyan Bahçe Yaka projesi 317 adet daireden meydana geliyor. Projede teslimlerin 2019 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bahçe Yaka Evleri fiyatları ne kadar?

Yeşil Yaka Mesa Nurol fiyat listesi!

Yeşil Yaka Mesa Nurol fiyat listesi 2 milyon 635 bin TL'den başlıyor. Yeşil Yaka Evleri'nde ilk etap bu yıl Ekim ayında teslim ediliyor...

TOKİ Konya Taşkent Evleri kura çekimi!

TOKİ'nin Konya Taşkent Toplu Konut Uygulaması projesi kapsamında stoklarda yer alan 20 adet konut kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Konya Taşkent Evleri kura çekimi ne zaman?

Tufan Taşyaka Evleri iletişim Haberi

Tufan Taşyaka Evleri iletişim


Tufanlar İnşaat’tan Kuveyt Turk Finansman Desteği ile 24 ay 0 faizli kredi imkanının sunulduğu Tufan Taşyaka Evleri projesinde teslimler Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecektir.


Tufan Taşyaka Evleri projesinde 24 ay 0 faiz seçeneği max. 100.000TL ye kadar finansman çözümlerinde geçerlidir.


Tufan Taşyaka Evleri


Tufanlar İnşaat’ın yeni projesi Tufan Taşyaka Evleri daha önceki projelerinde olduğu gibi bu yeni projesinde yine depreme dayanıklı, sağlam zeminler üzerine inşa edilecek, uygun fiyat ve yüksek kalite standardı ile her kesimden tüketicilere lüksü yaşama olanağı sunuyor.


Fethiye Taşyaka Ahat mevkiinde, 2350 m2 arazi üzerine projelendirilen Tufan Taşyaka Evleri, Zemin + 2 kat, 6 Blok ve 44 daireden oluşmaktadır. Her aile tipi için farklı metrekarelerde seçenekler sunan projede, 1+1, 2+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer almaktadır. 


Yüksek kalite standartlarında üretilecek olan proje...