28 / 04 / 2024

Tufan Taşyaka Evleri'nde satışların yüzde 30'u tamamlandı!

Tufan Taşyaka Evleri'nde satışların yüzde 30'u tamamlandı!

Firma: Tufanlar İnşaat

Proje: Tufan Taşkaya Evleri

Fethiye Taşyaka Ahat mevkiinde Tufanlar İnşaat’ın yeni projesi olan Tufan Taşyaka Evleri'nde satışların yüzde 30'u tamamlandı...



Tufanlar İnşaat’ın yeni projesi Tufan Taşyaka Evleri daha önceki projelerinde olduğu gibi bu yeni projesinde yine depreme dayanıklı, sağlam zeminler üzerine inşa edilecek, uygun fiyat ve yüksek kalite standardı ile her kesimden tüketicilere lüksü yaşama olanağı sunuyor.

Fethiye Taşyaka Ahat mevkiinde, 2350 m2 arazi üzerine projelendirilen Tufan Taşyaka Evleri, Zemin + 2 kat, 6 Blok ve 44 daireden oluşmaktadır. Her aile tipi için farklı metrekarelerde seçenekler sunan projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer almaktadır. 


Yüksek kalite standartlarında üretilecek olan proje Fethiye'nin en merkezi ve erişimi en kolay bölgelerinden birinde yer alırken, bir yanda yemyeşil doğa ile masmavi deniz manzarasını da sakinlerinin beğenisine sunmaktadır.  


2350 m2’lik alan üzerine kurulacak olan projede çocuk oyun alanı, bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışması, intercom sistemi gibi sosyal olanaklar yer almaktadır.


Ayrıntılı bilgi için www.tufanlarinsaat.com inceleyebilir, satış ofisimizi arayabilirsiniz. 0 252 612 22 55


projeye sor



Geri Dön