07 / 05 / 2024

Tuğ İnşaat Kimin

Tuğ İnşaat Kimin

Tuğ İnşaat Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi 500 bin TL sermaye ile açıldı.

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Tuğ Design İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Design İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İnan Tuğ tarafından kuruldu.

1 ton demirin fiyatı uçtu! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinin başında gelen demire bugün zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam daha geldi. Fiyatlar resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! Demir fiyatlarına dev zam geldi! 28 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bu hafta dev zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçtu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 28 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 2 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 2 Aralık 2022 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları inşaat sektörünü zam haberleri ile sallamaya devam ediyor. Demir fiyatlarına art artda zam gelmeye başladı. Gelen zamlarla birlikte  demir fiyatları resmen uçtu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuran Ülgen tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetleri uçtu! İnşaat maliyet endeksi Temmuz'da ne kadar arttı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) temmuz ayına dair inşaat maliyet endeksini bugün açıkladı. Peki temmuz ayında inşaat maliyet edeksi ne kadar oldu?, İnşaat maliyet endeksi arttı mı, düştü mü? İşte detaylar...

Demir ve çimento fiyatları resmen uçtu! Demir ve çimento fiyatları bugün ne kadar? İşte demir ve çimento fiyat listesi

Demir ve çimento fiyatlarına bugün zam geldi. İnşaat sektörünün en önemli temel malzemeleri arasından yar alan demir ve çimento fiyatları bugün resmen uçtu. Peki demir ve çimento fiyatları güncel ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi...

Tuğ İnşaat Kimin Haberi

Tuğ İnşaat Kimin


Tuğ İnşaat Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi 500 bin TL sermaye ile açıldı. 


Tuğ İnşaat Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını aypmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Tuğ İnşaat Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi Adres: Çınar Mah.867.Sok.No.2 D.37...