09 / 05 / 2024

tugay inşaat osmangazi konut projeleri

tugay inşaat osmangazi konut projeleri

Tugay İnşaat sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, konut üretiminde yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, Nilüfer ve Osmangazi İlçeleri'nde de 200 daire ile 600 daire arasında nitelikli konut projeleri kurgulayacaklarını açıkladı.

Bursa'da 21.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 21 milyon 454 bin 20 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Bursa Osmangazi'de 4.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alemdar Mahallesi'nde 4 milyon 720 bin 621 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 23 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Bursa'da cami inşaatından düşen işçi öldü!

Bursa Merkez Osmangazi'de inşaatı devam eden caminin çatısından düşen Murat Yıldız (22) vefat etti. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

Osmangazi Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz Temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi inşaatı yükseliyor.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı.

Bursa'da 16.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Osmangazi Belediye Başkanlığı 16 milyon 848 bin 330 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Kayseri Kocasinan'da 9.1 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Erkilet Osmangazi Mahallesi'nde arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

Bursa Nilüferköy'de kaçak inşaat yıkıldı!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde devam ettiren Osmangazi Belediyesi, Nilüferköy Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak yapılan iki katlı bina inşaatını yıktı. 

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

tugay inşaat osmangazi konut projeleri Haberi

tugay inşaat osmangazi konut projeleri

Tugay İnşaat sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, konut üretiminde yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini açıkladı. 


Balıkçı ve Köse, yeni proje yatırımlara devam ettiklerini belirterek, "Bir taraftan kurgulanan mevcut projeler tamamlanırken, diğer taraftan da ekiplerimiz yeni projeler için arsa çalışmaları yapıyor" dedi. Balıkçı ve Köse, 2015 yılı arsa alımlarını tamamladıklarını, 2016 yılı arsa alımları için 25 milyon TL'lik bir bütçe ayırdıklarını 2016 yılında kentsel dönüşüm çerçevesinde Nilüfer ve Osmangazi İlçeleri'nde de 200 daire ile 600 daire arasında nitelikli konut projeleri kurgulayacaklarını açıkladı. 


Hürriyet...