06 / 07 / 2024

Tuğçelik Alüminyum Yönetim Kurulu Üyeleri

Tuğçelik Alüminyum Yönetim Kurulu Üyeleri

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri'ni açıkladı. Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

GSB yurt yönetim personeli alımı ne zaman 2023?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK yurtlarında görevlendirilmek üzere 1453 yurt yönetim personeli alımı sonuçları heyecanla bekleniyor. Başvurular 6-10 Ekim tarihleri arasında e-Devlet üzerinden tamamlandı ve şimdi gözler alımla ilgili önemli bilgilere çevrildi. İşte detaylar..

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

THY'den çalışanlara yüzde 41 zam müjdesi!

Turkish Airlines (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat son açıklamasında, şirket çalışanlarının maaşlarına yüzde 21 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Ancak daha sonra yapılan bir revize sonucunda, maaşlara yüzde 41 oranında bir artış yapıldığını belirtti.

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Silahyürekli tarafından kuruldu. 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İslam Atay tarafından kuruldu.

Hurda alüminyum fiyatları bir günde uçtu! İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları bir günde 40 TL bandından 43 TL bandına kadar yükseldi. Tel alüminyum 42,70 TL’den, ofset matbaa alüminyum 38,30 TL, bakırlı alüminyum radyatör 59,80 TL’den işlem gördü. İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları uçtu! İşte 9 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları yükselmeye devam ediyor. Bakırlı alüminyum radyatör 59,80 TL’ye kadar ulaştı. İşte 9 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

Dap Gayrimenkul Yönetim Kurulu Komitelerini belirledi!

DAP Gayrimenkul, alınan Yönetim Kurulu Kararı ile Riskin Erken Saptanması Komitesi, Denetim Komitesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi kurdu. 

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Haytalar İnşaat Demir Çelik Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haytalar İnşaat Demir Çelik Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Mehmet Hayta tarafından kuruldu.

Tuğçelik Alüminyum Yönetim Kurulu Üyeleri Haberi

Tuğçelik Alüminyum Yönetim Kurulu Üyeleri


Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri için