27 / 04 / 2024

GSB yurt yönetim personeli alımı ne zaman 2023?

GSB yurt yönetim personeli alımı ne zaman 2023?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK yurtlarında görevlendirilmek üzere 1453 yurt yönetim personeli alımı sonuçları heyecanla bekleniyor. Başvurular 6-10 Ekim tarihleri arasında e-Devlet üzerinden tamamlandı ve şimdi gözler alımla ilgili önemli bilgilere çevrildi. İşte detaylar..



Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Yurt Yönetim Personeli alımı 2023 yılında oldukça büyük bir ilgiyle takip edilmekte. 10 Ekim 2023 tarihinde sona eren başvuruların ardından KYK Yurt Personeli alımı başvuru sonuçlarının açıklanması bekleniyor. GSB 1458 KYK Yurt Personeli alımı taban puanlarının ne zaman açıklanacağı da merak konusu.

1453 yurt yönetim personeli alımı yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 Ekim 2023 tarihinde yayımlanan duyuruya göre 2023 yılında Türkiye genelinde Yurt Yönetim personeli alımları için başvurular 6 - 10 Ekim 2023 tarihleri arasında kabul edildi. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı, 609 erkek ve 844 kadın Yurt Yönetim personeli alımı gerçekleştirecektir. Yurt Yönetim personeli alımları toplamda 8 farklı grupta gerçekleştirilecek ve bu gruplar içinde farklı eğitim seviyelerine sahip adaylara iş imkanı sunulacaktır.

 GSB yurt yönetim personeli alımı ne zaman 2023?

GSB yurt yönetim personeli başvuru sonuçları açıklandı mı?

Adaylar, 06 Ekim 2023 ile 10 Ekim 2023 tarihleri arasında, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın kamu işe alım süreçleri için kullanılan e-Devlet platformu olan "Kariyer Kapısı" üzerinden başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirdi. Başvurularını tamamladıktan sonra başvuru sonuçlarını öğrenmek için ise aynı platformun "isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresine gidilmelidir. Sonuçları sorgulamak için, "isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresine giriş yapmalı ve "Sınavlarım/Mülakatlarım" başlığı altındaki bölümden sınava dair bilgilere erişilebilir.

GSB yurt personeli alım sınavı ne zaman?

KYK yurtlarında yurt yönetim personeli alımı için başvuru sonuçları https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinde yayınlandı. Sözlü sınav, 23-27 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak ve adayların sınav giriş bilgilerine yine aynı adres üzerinden erişim sağlayabilecekler. Sözlü sınavlar ise  Ankara  Mamak'ta yapılacak.

Yurt Yönetim personeli alımları, KPSS puanıyla gerçekleştirilmektedir. Adayların KPSS puanlarına göre yapılan sıralamada en yüksek puandan başlanacak ve kadro sayısının üç katı kadar aday değerlendirmeye tabi tutulacaktır.

GSB 1453 personel alımı başvuruları bugün son gün! KPSS'den 60 puan alanlar fırsatı kaçırmayın! Hemen başvurun!

GSB'den 1453 sözleşmeli personel alımı!

Son dakika: 2023 GSB personel alım sonuçları açıklandı: İşte GSB 11 bin 405 personel alımı sonuçları sorgulama ekranı!


Geri Dön