19 / 05 / 2024

TÜGİAD Ege Şubesi

TÜGİAD Ege Şubesi

TÜGİAD dönüşümle birlikte %70' i şehir merke- cinde stratejik ve sistematik bir planlamaya gerçekleştirdiği toplantıda İzmir'in kentsel ve kentin kuzey-güney yakalarını bağlayan zinde olmak üzere, %85' inin yenileneceği ihtiyaç duyduğu kesindir...

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Gümüş fiyatlarında dengeler şaştı! Gümüş yükseliyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında bugün dengeler şaştı. Gümüş fiyatları agresif bir şekilde yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Hastanede çalışmak isteyenlere müjde! Hasta kabul kayıt görevlisi alımları başladı!

Hasta kabul kayıt görevlisi alımları birçok il için başladı. Sınav ve mülakat olmadan gerçekleşecek personel alımları İŞKUR üzerinden gerçekleşecek.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Erol Sezer ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Tarık Taşova tarafından kuruldu.

Osk Group İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osk Group İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köse tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Teskarot Makina İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teskarot Makina İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Gaziosmanpaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Karaman tarafından kuruldu.

TÜGİAD Ege Şubesi Haberi

TÜGİAD Ege Şubesi

(TÜGİAD) Ege Şubesi, Bayraklı Tower'da Konağının arkasına Kadifekale yönüne ba- çerçeveye ihtiyaç duyduğunun bir kanıtıdır. İzmir' in, önümüzdeki dönüşüm sürebulunan TÜGİAD Ege Şube Merkezinde kıldığında görülen niteliksiz yapılaşmalar Dönüşümle birlikte %70' i şehir merke- cinde stratejik ve sistematik bir planlamaya gerçekleştirdiği toplantıda İzmir'in kentsel ve kentin kuzey-güney yakalarını bağlayan zinde olmak üzere, %85' inin yenileneceği ihtiyaç duyduğu kesindir. Kentsel dönüdönüşümü hakkında görüş ve önerilerini ana arter olan Altınyol' dan Karşıyaka öngörülen İzmir için sorulması gereken şümle birlikte ve İzmir' i marka bir şehir açıkladı. Kentsel Dönüşüm Komisyonu yönüne seyrederken sağda yükselmekte soru dönüşümün nasıl olacağıdır. haline getirerek dünya şehirleri arasında tarafından hazırlanan raporu kamuoyu ile olan rezidans ve plaza gökdelenlerinin ar- Manhattan tarzı bir gökdelen şehir hak ettiği yere...