09 / 05 / 2024

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü nerede

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü nerede

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi yanında yapımı süren TÜİK Bölge Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Ceylan, burada TÜİK Bölge Müdürü Üzeyir Karakuş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Nevşehir'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık şarap fabrikası!

T.C. Nevşehir İcra Dairesi, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Bahçelievler Mahallesi, 2517 ada 2 parselde kayıtlı kargir şarap fabrikası ve bahçesini 7 milyon 347 bin 250 TL'ye satıyor...

Nevşehir Merkez'de 16.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Nevşehir Satış Memurluğu, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, NAR/YENİ Mahallesi, Çağlıbağ mevkii, 754 ada 1 parselde yer alan arsayı 16 milyon 241 bin 600 TL'ye satıyor...

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Çanakkale’de Mart ayında 931 konut satıldı!

TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğü tarafından son paylaşılan verilerde, Çanakkale’deki konut satışı gerçekleşti. Çanakkale’de koronavirüse rağmen, geçtiğimiz Mart ayında 931 konut satıldı.

Nevşehir’de 2018'de 2 bin 995 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından 2018 yılı konut satış verileri açıklandı. Buna göre, bölgede 2 bin 995 konut satıldı.

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü nerede Haberi

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü nerede


Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi yanında yapımı süren TÜİK Bölge Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Ceylan, burada TÜİK Bölge Müdürü Üzeyir Karakuş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Yapımına 2013 yılında başlanılan ve Temmuz ayında tamamlanması planlanan yeni hizmet binalarının 9 bin 773 metre kare kapalı alana sahip olduğunu ifade eden Karakuş, kurumlarının Ankara’dan sonra en büyük hizmet binası olma özelliği taşıyan binanın içerisinde Kurumsal Bilgi İşlem Yedekleme Merkezi, Toplantı Salonları, Konferans Salonları, Eğitim Merkezi, Hizmet Binası, Yemekhane ve sosyal tesislerin bulunacağını açıkladı.



Malatya...