08 / 07 / 2024

TÜİK Temmuz 2015 İşgücü İstatistikleri

TÜİK Temmuz 2015 İşgücü İstatistikleri

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı Temmuz 2015 İşgücü İstatistikleri'ne göre istihdam edilenlerin oranı geçen yıla göre artarak.

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatı! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatını başlattı. Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinin fiyatları görenlerin yüzünü güldürüyor. Peki Hatır Hüp Türk kahve makinesi fiyatları kaç lira? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Yeni T-Roc Temmuz fiyatları resmen açıklandı! Düşük yakıt tüketimli kompakt SUV! 6 Temmuz 2022 fiyat listesi

Volkswagen Yeni T-Roc Temmuz fiyatları resmen belli oldu. Peki Volkswagen Yeni T-Roc fiyatları kaç lira oldu? En ucuz T-Roc ne kadar? İşte 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İnşaat maliyet endeksi Temmuz'da yüzde 0,62 düştü!

TÜİK Temmuz ayı inşaat maliyet endeksi verilerini açıkladı. Rapora göre temmuz ayında haziran ayına göre yüzde 0,62 düştü.

Merkez Bankası “faizi düşür” talebine kulak tıkıyor!

Eylül 2018’de faizi bir kalemde 625 baz puan yükselterek yüzde 24’e çıkaran Merkez Bankası, iş dünyası ve tüketicilerden gelen “faizi düşür” talebine adeta kulak tıkıyor.

Muhiddin Gülal: Dumankaya için Alman bir şirketle anlaştık!

TMSF'ye geçen 'sorunlu şirketler'in satılacağını açıklayan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, ''Dumankaya ile ilgili Alman bir şirketle anlaştık'' diye konuştu.

İstanbul Yeni Havalimanı ile 2023 hedefine bir adım daha yaklaştık!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul'da açılacak yeni havalimanı ile 2023 hedeflerimize bizi bir adım daha yaklaştık" dedi...

Arf Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arf Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Kara tarafından kuruldu. 

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Netice Erarslan ve Ekrem Akgül ortaklığında kuruldu.

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Yabancılara Temmuz'da bin 726 konut satıldı!

TÜİK, Temmuz ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Türkiye genelinde Temmuz ayında 115 bin 869 konut satıldı.Yabancılara yapılan konut satışları Temmuz'da geçen yılın aynı ayına göre yüzde 65,3 artarak bin 726 oldu.

Sedat Karakütük: Körfezli yatırımcı referandumu bekliyor!

Nivo İstanbul Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sedat Karakütük, emlakkulisi.com sektör buluşmalarında konut sektörüne ilişkin sorunlar ve beklentiler hakkında konuştu...

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mevlüt Sarıkaya imzasıyla kuruldu.

Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi 40 çağdaş yapı arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mies Van Der Rohe Ödülü 2017'de yüzlerce projeyi geride bıraktı. Tabanlıoğlu, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile 40 çağdaş yapı arasında gösterildi.

TÜİK Temmuz 2015 İşgücü İstatistikleri Haberi

TÜİK Temmuz 2015 İşgücü İstatistikleri

TÜİK'in Temmuz 2015 'İşgücü İstatistikleri'ne göre Türkiye genelinde işsiz sayısı 2015 yılı Temmuz döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 103 bin kişi artarak 2 milyon 970 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise değişim göstermeyerek yüzde 9,8 seviyesinde gerçekleşti. Aynı dönemde; tarım dışı işsizlik oranı aynı düzeyde kalarak yüzde 12 olarak tahmin edildi. 15-24 yaş grubunu içeren genç işsizlik oranı 0,1 puanlık artış ile yüzde 18,3 olurken,15-64 yaş grubunda da bu oran değişim göstermeyerek yüzde 10 olarak gerçekleşti.


İstihdam edilenlerin sayısı 2015 yılı Temmuz döneminde, bir önceki yılın aynı dönemine göre 932 bin kişi artarak 27 milyon 342 bin kişi, istihdam oranı ise 0,9 puanlık artış ile yüzde 47,2 oldu.


İstihdam edilenlerin yüzde 22'si tarım, yüzde 19,5'i sanayi, yüzde 7,4'ü inşaat, yüzde...