14 / 05 / 2024

Tüketici Teknolojileri Fuarı CES ne zaman

Tüketici Teknolojileri Fuarı CES ne zaman

Tüketici Teknolojileri Fuarı CES’de teknoloji odaklı yüzlerce yeni ürün tanıtıldı. Ancak giderek bilgisayarlaşan ve veri paylaşımına izin veren cihazların yaygınlaşması ESET uzmanlarına göre, akıllı cihazları siber suçluların hedefi hâline getirecek.

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı 18 Haziran'da!

Dünyada ilk 5’te yer alan Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’nci kez kapılarını açacak.

Uzertaş Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda!

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. 55 yıldır boya sektöründe faaliyet gösteren Uzertaş, fuara katıldı.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

22. Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir'de 22'nci kez açıldı. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın 32 ülkesinden katıl gelen katılımcılar içinde iptal yaşanmadı.

12. Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Kasım'da!

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

Araplar İzmir 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na gelecek!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin desteğiyle TURAB Fuarcılık'ın 26-29 Mayıs 2015'te İzmir'de gerçekleştireceği, 2. Yapı-İnşaat Malzameleri ve Teknolojileri Fuarı'na 500 Arap işadamı gelecek..

Yunfu Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda Türk firmalara yoğun ilgi!

Çin'de düzenlenen " Yunfu Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı "na katılan Türk doğaltaş sektörü temsilcilerinin, Çin'de yaşanan ekonomik durgunluğa rağmen fuarda beklentilerinin üzerinde ilgiyle karşılaştığı bildirildi.

Alt Yapı ve Tünel Teknolojileri Fuarı su tasarrufuna dikkat çekiyor!

Türkiye’de ilk kez düzenlenen Tünel Yapım Teknolojileri - Ekipmanları Fuarı “Tunnel Expo Turkey” ve Altyapı - Kazısız Teknolojiler İhtisas Fuarı NO DIG TURKEY’ ikinci gününde yoğun ilgi ile devam ediyor...

Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı 25-28 Eylül'de!

Türk asansör firmalarının ihracatta pazar paylarını artırmayı hedefleyen İstanbul Fuarcılık, Avrasya Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarını 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenleyecek.

Tüketici kredilerinin büyüme hızı yüzde 15'in altına indi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı (TCMB) Başkanı Erdem Başçı, Şubat ayında alınan makroihtiyati tedbirlerin son derece etkili olduğunu ve tüketici kredilerinin büyüme hızının yüzde 15'in altına indiğini açıkladı.

Elektrik serbest tüketici nedir?

Elektrik serbest tüketici nedir?: Elektrik tedarikçisini seçme serbestisine sahip gerçek veya tüzel kişiler Serbest Tüketicisi oluyor. Peki, elektrik serbest tüketicisi nasıl olunur? Elektrik serbest tüketici şartları nelerdir?

Tüketici haksız şartlar yönetmeliği!

Tüketici aleyhine dengesizliğe neden olan sözleşme şartları, haksız şart olarak nitelendiriliyor. Peki, hangi şartlar haksız şart sayılır? İşte tüketici haksız şartlar yönetmeliğinde açıklanan tüketici sözleşmelerindeki haksız şartlar..

Tüketici sözleşmelerindeki haksız şartlar hakkında yönetmelik tam metni!

Tüketici sözleşmelerindeki haksız şartlar hakkında yönetmelik 17 Haziran 2014 tarihinde 29033 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, tüketiciyle kurulan sözleşmeler ile ilgili usul ve esasları düzenliyor....

Tüketici Teknolojileri Fuarı CES ne zaman Haberi

Tüketici Teknolojileri Fuarı CES ne zaman


Las Vegas kentinde düzenlenen dünyanın en önemli Tüketici Teknolojileri Fuarı CES’de teknoloji odaklı yüzlerce yeni ürün tanıtıldı. Ancak giderek bilgisayarlaşan ve veri paylaşımına izin veren cihazların yaygınlaşması ESET uzmanlarına göre, akıllı cihazları siber suçluların hedefi hâline getirecek. 



Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas kentinde her yıl Ocak ayında düzenlenen CES Fuarı, yüzlerce teknolojik ürünün ilk kez görücüye çıktığı bir platform olarak öne çıkıyor. Fuarda bu yıl da gözlemlenen konu, tüketici elektroniğine konu olan pek çok ürünün bilgisayar ve internet bağlantıları sayesinde “akıllı” hâle gelmesidir.


Buzdolapları

Yeni nesil buzdolaplarında internet bağlantısı özelliği bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar buzdolabındaki yiyeceklerin durumunu ve miktarını kontrol edebilmekte, internet üzerinde yemek tarifleri arayabilmektedir veya sipariş verebilmektedir. Bu tür özellikler, kötü niyetli kodlar ile teknolojinin normal işleyişini bozmasına neden olmaktadır....