02 / 05 / 2024

Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı 25-28 Eylül'de!

Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı 25-28 Eylül'de!

Türk asansör firmalarının ihracatta pazar paylarını artırmayı hedefleyen İstanbul Fuarcılık, Avrasya Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarını 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenleyecek.



Türk asansör firmalarının ihracatta pazar paylarını artırmayı hedefleyen İstanbul Fuarcılık, Avrasya Asansör, Yürüyen Merpen Sanayi ve Teknolojileri Fuarını 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenleyecek. CNR EXPO Yeşilköyı'de ilk kez gerçekleştirilecek fuar, Asansör Sanayicileri Federasyonu (ASFED), Tüm Asansör Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) desteğinde yapılacak. Yerli malı asansörlerin kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirilecek fuar, 25 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek. Avrasya Asansör Fuarıma katılacak 300 marka arasında Asmelsan, Asakapısan, Aybey Elektronik, Aygiinsan, Bulut Makina, Çelikray, Fabre Asansör, Mesan Asansör, Merih Asansör, Metroplast, MP Yener Övünç, Ovit Asansör, Prolift Asansör, Pluslift ve Teray gibi firmalar bulunuyor. 



Sektörün 600 milyon dolar işlem hacmi ve 400 milyon dolar ihracatı olduğunu belirten CNR Holding CEOı'su Cem Şenel, i Sektörde büyük bir potansiyel var. Özellikle kentsel dönüşüme bağlı olarak her geçen gün asansörlere olan ihtiyaç artıyor. Amacımız yurtiçi ve yurtdışında yoğun talep gören asansör sektöründe yerli malı kullanımını yaygınlaştırmak. Bu amacımızı hayata geçirmek için sektöre yeni bir fuar kazandırdık' diye konuştu. 



Sektörün orta ve uzun vadede büyümeye devam edeceğini belirten Şenel, Avrasya Asansör Fuarıma katılım konusunda Çiniden yoğun bir talep olduğunu söyledi. Cem Şenel, fuara Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya, Türki Cumhuriyetler ve Balkanları'daıı çok sayıda alıcı ve katılımcı beklediklerini dile getirdi. Şenel ayrıca, fuarda müteahhitlerin, bina yöneticilerine yönelik mevzuatlarla ilgili paneller ve oturumlar düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi. 



Hürses 


Geri Dön