02 / 05 / 2024

ThyssenKrupp Marmaray'a asansör ve yürüyen merdiven temin edecek!

 ThyssenKrupp Marmaray'a asansör ve yürüyen merdiven temin edecek!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye, OHL ve Dimetronic Joint Venture (ODJV) ile imzaladığı sözleşmeye göre Marmaray'ın 36 istasyon ve ek binaları için 155 yürüyen merdiven ve 191 asansör temin edecek...



Yüzyılın projesi olarak görülen  Marmaray  Projesinde ThyssenKrupp Asansör Türkiye, OHL ve Dimetronic Joint Venture (ODJV) ile imzaladığı sözleşmeye göre 36 istasyon ve ek binalar için 155 yürüyen merpen ve 191 asansör olmak üzere toplamda 346 ünite temin edecek. İstanbul'daki Marmaray Demiryolu Tüp Tüneli ve Banliyö Demiryolları Toplu Taşıma Sistemi son dönemlerin en zorlu ve ilginç projesi. 

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı'nın en büyük yatırımlarından biri olan proje üçe ayrılıyor; Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi (BC1), Banliyö Hatlarının İyileştirilmesi (CR3), Demiryolu Araçları Temini (CR2). ThyssenKrupp Asansör bu projede yaklaşık 65 km'lik hattı kapsayan, Avrupa yakasında Halkalı ile Asya yakasında Gebze'yi birbirine bağlayan ve projenin en uzun kısmını oluşturan CR3 Sözleşmesinden sorumlu olacak. 


Hürses Gazetesi


Geri Dön