14 / 05 / 2024

Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı

Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

İnşaat firmalarının yüzde 30'u asansör paraşütü kullanmıyor!

İstanbul'daki inşaat kazası sonrası güvenliği yeniden gündeme gelen asansörlerde aslında hayat kurtaran bir sistem var; paraşüt. Ancak asansörlerin yüzde 30 'unda 600 liralık paraşüt yok...

Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı 25-28 Eylül'de!

Türk asansör firmalarının ihracatta pazar paylarını artırmayı hedefleyen İstanbul Fuarcılık, Avrasya Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarını 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenleyecek.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

İstanbul’a 50 hektar büyüklükte yeni sanayi alanı müjdesi!

Türkiye GSYH'sinin yüzde 23,6'lık kısmını üreten fakat uzun zamadır sanayi alanı sorunu yaşayan İstanbul'a 500 bin metrekare büyüklüğünde yeni sanayi alanı inşa ediliyor. 

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Hts Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yıldırım ve Sedat Polat ortaklığında kuruldu.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Asım Ertürk tarafından kuruldu.

Eyfa Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultabeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Yılmaz tarafından kuruldu.

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Laçin tarafından kuruldu.

Bnd Grup İnşaat Yatırım Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnd Grup İnşaat Yatırım Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı Haberi

Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı

Gelişen "Asansör" teknolojilerine ve yöntemlerine bağlı olarak sürekli yeni ürünler eklenen Asansör ve Yürüyen Merpen Sanayindeki konuların konuşulacağı, Asansör sektörünü bir araya getirecek olan "Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merpen Sanayi ve Teknolojileri Fuarı" semimerleri 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek. Fuar, CNREXPO Yeşilköy'de...