17 / 05 / 2024

Tülin Hadi Cem İlhan Tece mimarlık

Tülin Hadi Cem İlhan Tece mimarlık

Mimar Tülin Hadi, Milli Reasürans Kompleksi'nin mimarları Sevinç Hadi ve Şandor Hadi'nin kızıdır. Tülin Hadi, öğrenciliğinde Milli Reasürans projesinde yer aldı; 1992'de Cem İlhan ile TeCe Mimarlık firmasını kurdu... Peki Tülin Hadi kimdir?

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

TÜİK'te şaşırtan istifa kararı! Enflasyon hesabı yürütülen dairede kritik değişim

TÜİK, Geçtiğimiz Nisan ayında enflasyonu yüzde 70 açıkladı. Türkiye'de yaşanan gıda başta olmak üzere enflasyonu artıran etmenleri inceleyen ve istatistikleri açıklayan TÜİK'ten şaşırtan bir istifa haberi geldi. TÜİK Fiyat İşleri Daire Başkanı Cem Baş görevinden istifa etti.

Boatech İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Boatech İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Yılmaz ve Bayer Elektrik Enerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret An ortaklığında kuruldu.

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

Kosse Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kosse Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cem Köse tarafından kuruldu.

Turhes Gayrimenkul Emlak Dan.Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Turhes Gayrimenkul Emlak Dan.Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  600 bin sermaye bedeli  Tülin Nurduhan tarafından kuruldu.

Tülin Hadi Cem İlhan Tece mimarlık Haberi

Tülin Hadi Cem İlhan Tece mimarlık

Tülin Hadi kimdir?


Tülin Hadi 1969 yılında İstanbul’da doğdu. 1993 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Mezuniyetine kadar geçen dönemde Sevinç Hadi ile Teşvikiye Milli Reasürans Kompleksi uygulama aşamalarında, Ergün Aksel ile çeşitli yarışma projelerinde ve Mehmet Tataroğlu-Ömer Bortaçina-Mesut İşcan ofisinde uygulama projelerinde çalıştı. 


Mimar Tülin Hadi, 1992-1994 yılında Turgut Cansever’in bürosunda çalıştığı dönemden bu yana, mesleki faaliyetini Cem İlhan ile birlikte TeCe Mimarlık çatısı altında sürdürüyor. 


Hadi, İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi’nde atöltye çalışmalarına katıldı, jüri üyeliklerinde bulundu. 2003-2006 yılları arasında CNNTurk’te yayınlanan Design360 programının yapımcı/sunuculuğunu üstlendi. 2008 yılında gerçekleştirilen olan XI. Ulusal Mimarlık Ödülleri ve Sergisi jüri üyeliği’ne ve Arkitera Genç Mimar Ödülü jüri üyeliği’ne seçilmiştir.


Tülin Hadi ve Cem İlhan, TeCe Mimarlık'ı 1992 yılında kurdu. 



Tülin Hadi ve TeCe Mimarlık projeleri!


Urfa Sırrın Eğitim...