02 / 05 / 2024

Tümsiadd Genel Ticaret Fuarı windowist

Tümsiadd Genel Ticaret Fuarı windowist

Hazır ofis sektörünün önde gelen isimlerinden olan Windowist Tümsiadd Genel Ticaret Fuarı'nda yer alacak. Sektördeki profesyonelliğini kanıtlayan Windowist, 12-15 Eylül tarihleri arasında Tümexpo'da ziyaretçilerini ağırlayacak..

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mohamed Jabrını ve Sameer Dabıt ortaklığında kuruldu.

Dış ticaret istatistikleri Genel Ticaret Sistemi'ne göre yayımlanacak!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) , "Bundan sonra dış ticaret istatistikleri ayrıntılı düzeyde Genel Ticaret Sistemi'ne göre yayımlanacak." açıklamasında bulundu.

Abou Zarıfa İnşaat Taahhüt ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abou Zarıfa İnşaat Taahhüt ve Genel Ticaret Limited Şirketi Nabıl Ahmed K. Abouzarıfa tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Haj İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Hizmetleri ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haj İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Hizmetleri ve Genel Ticaret Limited Şirketi Hatem Ali Aljuffalı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Henfl İnşaat Taahhüt Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Henfl İnşaat Taahhüt Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mohammad Aldakak, Ahmad Shahın, İsmail Murad ce Darwısh Ghılan ortaklığında 400 bin TL sermaye ile 6 Ekim 2017'de kuruldu.

Tümexpo Genel Ticaret Fuarı açıldı!

Türkiye ihracatına katkı sağlamak amacıyla bugün başlayan Tümexpo Genel Ticaret Fuarı'na 34 ülkeden bini aşkın alım heyeti geldi.

Berkosan Yalıtım genel kurul tescilini yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrist maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurul tescilini yayınladı...

Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Simra Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simra Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Dağlar, Adem Çolak tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Bahçelievler, Delen İş Merkezi'nde kuruldu.

Omak Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omak Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Köse tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da Maltepe, Başıbüyük Mahallesi, Kentplus Center'da kuruldu.

Tirim İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tirim İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Özgür Dinkci tarafından 660 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Ataşehir, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

İnsa Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnsa Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu. İnsa Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsa Akdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Haziran'da kuruldu.

MSL Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSL Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mediha Özdemir, Hakan Özdemir tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 27 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Tümsiadd Genel Ticaret Fuarı windowist Haberi

Tümsiadd Genel Ticaret Fuarı windowist

Alternatif çözümleriyle, geleneksel ofis kavramına yepyeni bir bakış açısı kazandıran Windowist Tower, Tümexpo Fuarı’nın en aktif stantlarından biri olmaya hazırlanıyor. 4 gün boyunca ziyaretçilere ve katılımcılara, benzersiz hazır ofis hizmetleri kapsamında sunduğu tam donanımlı ve kusursuz hizmet anlayışı ile ilgili bilgiler verecek olan firma, şirket kurulumu ve teknik destek hizmetlerinden, hukuki danışmanlıktan reklam hizmetlerine kadar tüm olanakları konusunda da katılımcıları bilgilendiriyor olacak.


Windowist Genel Müdür Vekili Daniela Giannetti, bu yıl gerçekleşecek olan Tümsiad Genel Ticaret Fuarı’nın kendileri için büyük önem taşıdığının altını çiziyor. Ticaret sektörünün önemli aktörlerinin Tümexpo Fuarı’nda bir araya geleceğini, fuarın yerli yabancı birçok işadamını ve firmayı ağırlayacağını dile getiriyor. Sürekli değişen profesyonel dünyada, markaların her geçen gün daha yalın ve daha hızlı çözümlere ihtiyacı olduğunu, hazır ofis...