06 / 05 / 2024

Tuna Grup mobilya

Tuna Grup mobilya

Tuna Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna, "Gönlümüzden geçen, beş yıl sonra iş hacmimizin yarıya yakınını ev mobilyasının oluşturması. Ev mobilyası işine girdiğimizde ofis müşterisinin katkısını çok gördük. Bize cesareti veren de oydu" dedi.

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Eas Grup Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eas Grup Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Doğu Alyaz ve Hüsnü Semih Özaltındere ortaklığında kuruldu.

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tuna tarafından kuruldu.

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Soykan Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Gb Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gb Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Seda Bağış tarafından kuruldu.

Syk Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syk Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ersin Saykın ve Ramazan Saykın ortaklığında kuruldu.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Şahin Tuna tarafından kuruldu.

Ask Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ask Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aşik tarafından kuruldu.

Hkn Grup Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Grup Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Bozaklı ve M Yassin Altarsha ortaklığında kuruldu.

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başarslan tarafından kuruldu.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tuna tarafından kuruldu.

Tuna Grup mobilya Haberi

Tuna Grup mobilya

Ofis mobilyası sektörünün önde gelen oyuncularından Tuna, birkaç yıl önce girdiği ev mobilyası sektöründe büyümeyi amaçlıyor. Tuna Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna, halen işlerinin yüzde 15-20'sini ev mobilyasının oluşturduğunu belirterek, "Gönlümüzden geçen, beş yıl sonra iş hacmimizin yarıya yakınını ev mobilyasının oluşturması. Ev mobilyası işine girdiğimizde ofis müşterisinin katkısını çok gördük. Bize cesareti veren de oydu" dedi. Ofis mobilyası sektörünün önde gelen oyuncularından Tuna, birkaç yıl önce girdiği ev mobilyası sektöründe kendisine yeni hedefler koydu. Şirketin ikinci kuşak temsilcisi Nuri Tuna, halen işlerinin yüzde 15-20'sini ev mobilyasının oluşturduğunu belirterek, "Bütün amacımız ev mobilyasında büyümek. Gönlümüzden geçen, beş yıl sonra iş hacmimizin yarıya yakınını ev mobilyasının oluşturması" dedi. Herhangi bir konuda bir anda büyük bir firma olmanın aslında...