27 / 04 / 2024

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 



Turizm sektöründe Sofitel markasıyla 4 senedir Taksim'de hizmet veren Tuna Ofis Mobilayaları, turizm ve gayrimenkuldeki faaliyetlerini arttırmayı hedefliyor. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna, gayrimenkul sektöründe biri Büyükçekmece'de ve diğeri Ataşehir’de olmak üzere devam eden 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti.

Ev ve ofis mobilyası alanında hizmet sağlayan Tuna Ofis Mobilyaları, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde de büyüyor. 

Dünya Gazetesi'ndeki habere göre, Sofitel İstanbul Taksim oteliyle 4 senedir turizm sektöründe hizmet sağladıklarını ve yanı sıra gayrimenkul alanında da Florya, Bakırköy, Bahçelievler gibi yerlere benzeri konut ve ticari projeler yaptıklarını ifade eden Tuna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna, turizm sektörünü sevdiklerini ve iyi işler çıkararak karşılığını aldıklarını kaydetti. Özellikle turizm ve otelcilikte hedeflerinin sadece bir otel yapıp beklemek olmadığını anlatan Tuna, “Geçmiş dönemde Dubai gibi farklı bölgelerde bir yatırım düşüncemiz oldu.

Alternatifleri halen değerlendiriyoruz fakat özellikle Türkiye’de yer bakıyoruz. Lokasyon olarak öncelikli İstanbul’u hedefliyoruz” dedi.

Yatırım olarak bu sürece bir sektör olarak devam etmek istediklerinin altını çizen Nuri Tuna, sadece doğru yerde doğru olanı yapmak gerektiğini ve bu nedenle yeni otel yatırımı için araştırmalarının devam ettiğini söyleyerek, "Doğru lokasyonu bulduğumuzda yatırım yapacağız” diye konuştu. Öte yandan turizmle beraber inşaat işini de devam ettirdiklerini söyleyen Nuri Tuna, “Şu an devam eden 2 inşaat projemiz var.

Birisi Ataşehir diğeri ise Büyükçekmece bölgesinde yer alıyor. Her iki projeyi de 2024 yılı sonunda bitirmeyi amaçlıyoruz" diye belirtti.

Projede konut ve ticari alanların olacağına dikkati çeken Tuna, "Ataşehir yaklaşık 160, Büyükçekmece ise yine 160-170 civarında konut yer alacak. Bundan önce de çok sayıda Bakırköy, Florya, Bahçelievler gibi yerlere benzeri konut ve ticari projeler yaptık. Bu alanı yan kolumuz olarak devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.

ABD'de mortgage faizleri Haziran ayından bu yana en düşük seviyesinde!

Merkaz Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 


Geri Dön