15 / 05 / 2024

Tuna Han Koç özgeçmişi

Tuna Han Koç özgeçmişi

Mimar Tuna Han Koç, çalışmalarını Sıddık Güvendi ile birlikte kurduğu Kolektif Mimarlar Tasarım Atölyesi bünyesinde sürdürmektedir. Peki Mimar Tuna Han Koç kimdir? İşte Mimar Tuna Han Koç'un biyografisi...

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Çalışmayan ev hanımlarına 20 bin TL! Hemen başvuru yapana anında kapıyor!

Ev hanımları dikkat! Beklenen müjde geldi! 20 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru yapana anında ödeniyor! Bankalara gelir belgesiz başvuru yapılabiliyor. Koşun hemen başvurun! İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi!

Ev hanımları nasıl emekli olabilir sorusunun cevabı sık sık araştırılıyor. Bu sebeple özellikle de 2020'de sonra Meclis'e sunulan yasa teklifinin son hali akıllarda yer alıyor. Bildiğiniz gibi Türkiye'de emeklilik için vatandaşlarda 3 temel koşul aranıyor.

İki evi olan ev hanımı emlak vergisi öder mi?

Ev hanımları emlak vergisi ödemelerinden muaf olabilecek kimseler arasında yer alıyor. Peki, iki evi olan ev hanımı emlak vergisi öder mi? Emlak vergisi muafiyet koşulları neler?

Ev hanımı emlak vergisi muafiyeti şartları 2022!

Ev hanımları belli şartlarda emlak vergisi muafiyetinden muaf olabiliyor. Peki, hangi koşullarda vergiden muaf olunur? İşte ev hanımı emlak vergisi muafiyeti şartları...

Educonstructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Educonstructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murad Han Koçak tarafından kuruldu.

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Özel, Zafer Koçhan ve Bayram Ergün ortaklığında kuruldu. 

Rasa Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rasa Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuna Han Koç tarafından kuruldu. 

Tuna Han Yapı Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Han Yapı Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Umut Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kentsel dönüşüm ofisleri çoğalmalı!

Kayseri Anadolu Haber Gazetesi köşe yazarı olan Tuna Han Taşçı bugünkü yazısında kentsel dönüşümü ve dönüşüm projelerini anlattı. İşte o haber...

Altındağ Safran Han açıldı!

Çengelhan’ı restore ederek müze haline getiren, ardından Çukurhan’ı restore ederek otel olarak işletmeye açan Koç grubu, son olarak Safran Han’ın restorasyonunu tamamladı.

Ahmet Davutoğlu: Tarihi yarım adaya şirk koşan eserler İstanbul'a ihanettir!

Tarihi yarımadaya ‘şirk koşan’ eserlerin İstanbul’a ihanet olduğunu söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, bundan sonra bu şehre hançer gibi saplanan hiçbir eser yapılmayacağını belirtti.

Emlak vergisi ev hanımı muafiyeti dilekçesi örneği!

Yalnız 200 metrekare büyüklüğünü geçmeyen tek mesken sahipleri bazı koşullarda emlak vergisi muafiyetinden faydalanabiliyor. Muafiyetten yararlanabilen kimseler arasında ev hanımları da bulunuyor. İşte emlak vergisi ev hanımı muafiyeti dilekçesi örneği..

Tuna Han Koç özgeçmişi Haberi

Tuna Han Koç özgeçmişi

Tuna Han Koç kimdir?


Tuna Han Koç, 1986 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve Orta öğretimini burada tamamladıktan sonra 2002 yılında girdiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden 2006 yılında mezun oldu. 


Katıldığı çeşitli öğrenci yarışmalarının yanı sıra Usta Mimarlar Tasarım Atölyesi bünyesinde ulusal ve uluslararası mimari proje yarışmalarında yardımcı mimar olarak görev yaptı ve çeşitli ödüller kazandı. 


Çalışmalarını Sıddık Güvendi ile birlikte kurduğu Kolektif Mimarlar Tasarım Atölyesi bünyesinde sürdürmektedir.



Tuna Han Koç ve Kolektif Mimarlar ödülleri!


Adıyaman Aktif Yaşam Merkezi Mimari Proje Yarışması ; Satın Alma


Eskişehir Odunpazarı Eğitim Kampüsü Mimari Proje Yarışması ; 1. Ödül


Kent İçin Dönüşüm Ulusal Mimari Fikir Yarışması ; 2. Ödül


İstanbul Küçükçekmece - Eğitim Kampüsleri Mimari Proje Yarışması ; 1.Ödül


Avanos'un Yeni Köprüsü ve Çevresi Mimari Proje Yarışması ; 1.Ödül


Lüleburgaz Belediyesi...