27 / 04 / 2024

Tunahan Vizyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Tunahan Vizyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Tunahan Vizyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yüksel Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

Pangaea Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pangaea Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Halkalı'da Tunahan Önder tarafından kuruldu.

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   25 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Durmuş tarafından kuruldu.

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Üsküdar’da  250  bin TL sermaye bedeli ile  İsmail    Öztel tarafından kuruldu.

Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı. 

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  1 milyon TL  sermaye Engin    Yıldız, Furkan Yıldız, Hüseyin Fatih Güzeloğlu tarafından kuruldu.

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kurşat Harman tarafından kuruldu.

Bozkırlı Teknik Yapı İnşaat Tahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkırlı Teknik Yapı İnşaat Tahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Eken tarafından kuruldu. 

Tunahan Vizyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Tunahan Vizyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Tunahan Vizyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yüksel Yalçınkaya tarafından kuruldu.


Tunahan Vizyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...