18 / 05 / 2024

Tunç Ahmet Mert

Tunç Ahmet Mert

Ferma Yapı Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi, Tunç Ahmet Mert, Ömer Faruk Ateş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Ferma Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ferma Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Meral, Yunus Emre Mert, Tunç Ahmet Mert tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Nato Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Gücüncü tarafından kuruldu.

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

TF Varlık Kiralama yönetim kurulu üyelerini seçti!

TF Varlık Kiralama, 30 Mart 2020 tarihinde yapılan 7. Genel Kurul toplantısında Sayın Mete Mehmet Kanat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Sayın Ahmet Mert'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na seçilmelerine karar verildi.

Ahfemo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahfemo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Ulaş tarafından kuruldu.

Tunçum İnşaat Malzemeleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçum İnşaat Malzemeleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Tunç tarafından kuruldu. 

B Tunç Yapı İnşaat Emlak Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Tunç Yapı İnşaat Emlak Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi Ahmet Tunç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Niğde'de Aralık ayında 265 konut satıldı!

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Ahmet Mert Aktaş tarafından yapılan açıklamaya göre, Niğde'de Aralık ayı konut satışı 265 adet olup, ipotekli satış 86, diğer satış 179 adet olarak gerçekleştiği belirtti.

Darende Hacı Fatma Tunç Kuran Kursu hizmete açıldı!

Darendeli Tunç Kardeşler, anneleri Hacı Fatma Tunç adına yaptırdıkları Kur´an Kursu´nu ilçe Müftüsü Ahmet Varol´a dualarla teslim etti.

Ferma Yapı Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Ferma Yapı Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi, Tunç Ahmet Mert, Ömer Faruk Ateş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri'ne 521 milyon dolar!

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu, Bursa Orhaneli ve Kütahya Tunçbilek Termik Santralleri'nin özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 521 milyon dolar ile Çelikler İnşaat'ın verdiğini açıkladı.

Ferma Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ferma Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Meral, Yunus Emre Mert, Tunç Ahmet Mert tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Nato Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet Bircan Eresin'e 24 yıl hapis isteniyor!

Büyükçekmece'deki rezidans yolsuzluğu soruşturması kapsamında tutuklanan Eresin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bircan Eresin, 7.5 ile 24 yıl arasında hapis cezsıyla yargılanacak

Ahmet Haluk Karabel: Simav'ın konut ihtiyacı bizi zorlamaz!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, 19 Mayısta yaşanan deprem sonrası afetzede kapsamı dışında kalan 7 bin 500 kişinin konut talebinde bulunmasına ilişkin, "Simavlı vatandaşlarımızın konut ihtiyacını gidermek bizim için zor olmaz" dedi

Tunç Ahmet Mert Haberi

Tunç Ahmet Mert

Ferma Yapı Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi, Tunç Ahmet Mert, Ömer Faruk Ateş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Ferma Yapı Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak          bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş          hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek    ...