16 / 05 / 2024

Tuncay Durmaz

Tuncay Durmaz

Güzelsu Rüzgar Enerji Sistemleri Anonim Şirketi, Ali Suat Yalçınkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tuncay Durmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

Ünlü ekonomist altın bir kere harekete geçti, kolay kolay durmaz diyerek uyardı!

Altın rekor üstüne rekor kırarken bugün serbest piyasada gram altın 2 bin 500 TL seviyelerinden işlem görüyor. Altın fiyatlarındaki artışın devam edeceğini söyleyen ünlü ekonomist, “Altın bir kere harekete geçti, kolay kolay durmaz” dedi.

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Tuncay Özilhan kimdir, kaç yaşındadır?

Coco-cola Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan kaç yaşında? Tuncay Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD eski başkanı Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncay Özilhan`nın biyografisi...

50 saniye sonrasında Hatay depremi! Prof. Dr. Tuncay Taymaz tek tek inceledi! Perde arkasını açıkladı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Tuncay Taymaz başkanlığında toplanan ve aralarında Kocaeli Üniversitesi Doç. Dr. Serkan Irmak’ın da bulunduğu ekip Hatay'da kırılan fayın yıkıcı etkisini inceledi...

Piyasaların ünlü ismi Tuncay Turşucu altında yükselişe işaret etti

Tuncay Turşucu Araştırma ve Danışmanlık Kurucusu Tuncay Turşucu, ons altın fiyatında yaşanan değer kaybıyla ilgili değerlendirmesinde “Önümüzdeki günlerde, yaşanan bu sert hareketin bir geri çekilmesi, hem Dolar endeksinde hem altında görülebilir." dedi.

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Kerimcan Durmaz Trump Towers'a taşındı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Beykoz Acarkent'teki evinden taşındı. Ünlü fenomenin yeni adresi ise 18 bin TL kirası ile Trump Towers oldu...

Durmaz Proje Taahhüt İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Proje Taahhüt İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Durmaz tarafından kuruldu.

Hakan Durmaz: Binalarda çelik yapı modeli yaygınlaştırmalı!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, deprem gerçeğinin değiştirilemeyeceğini ancak tedbir almak için seçeneklerin olduğunu söyledi. "Güvenliğimiz için binalarımızda çelik yapı modelini yaygınlaştırmalı'' dedi.

Kerimcan Durmaz Acarkent'ten kovuldu mu?

İddialara göre, Acarkent’in sahibi Erdal Acar, şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı Acarkent sitesinden kovdu...

Tuncay Durmaz Haberi

Tuncay Durmaz

Güzelsu Rüzgar Enerji Sistemleri Anonim Şirketi, Ali Suat Yalçınkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tuncay Durmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu. 


Güzelsu Rüzgar Enerji Sistemleri Anonim Şirketi iş konusu; Şirket, elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve /veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır: 1) Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek. 2) Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende satış lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak. 3) Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya...