14 / 05 / 2024

Tuncay Eren

Tuncay Eren

Enes Eren İnşaat Limited Şirketi, Tuncay Eren tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Kayışdağı Caddesi'nde Numara 47 Kat:7'de kuruldu.

Karder Grup Yapı İnşaat Turizm Sağlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karder Grup Yapı İnşaat Turizm Sağlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Doğan, Tuncay Eren, Ömer Faruk Kayıkçı, Osman Arıkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gözde- Eren İnşaat'ın acı günü! Ali Akbulut vefat etti!

Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da kaldırılacak.

TOKİ mahalle kültürünü içeren şehirler kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, gayrimenkul sektöründeki iş adamlarına yeni stratejilerini İTO'da açıkladı. Turan, kentleşmedeki politikalarını, "Yatay mimariye uygun, yöresel öğeler ve mahalle kültürünü de içeren şehirler kurmak" şeklinde özetledi.

Tuncay Sonel'den emeklilere TOKİ müjdesi!

TOKİ'deki 32 boş dairenin emeklilere verileceğini açıklayan Kaymakam Tuncay Sonel, "Edincik Mahallesinde TOKİ konutları var orada 32 boş daire var. Bunlar emeklilerimize ayrıldı" dedi

Tuncay Özilhan: İran'da yeni pazarlar bulunacaktır!

Rusya’nın ambargosuna karşı Türk özel sektörü sesini yükseltmeye başladı. Anadolu Grubu’nun Başkanı Tuncay Özilhan, “Başbakanımızın söylediği gibi yeni pazarlar bulunacaktır” ifadesini kullandı.

Tuncay Tekay: TOKİ inşaat sektöründen çıkmalı!

Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Tuncay Tekay TOKİ'de arsa devletten olduğu için bir başka müteahhitin TOKİ ile rekabet gücü kalmıyor. Haliyle inşaat sektöründe kafalar karışıyor. TOKİ kesinlikle inşaat sektöründen çıkmalıdır" dedi.

Tuncay Tekay: Türkiye'de ilk müteahhitler derneğini biz kurduk!

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 2. Bölge milletvekili adayı Tuncay Tekay “ 2002 yılında Türkiye’de sıfır terör ile aldı hükümet bu görevi. Türkiye şimdi Doğu’da savaşta.13 yılda ülkede nelerin değiştiğini görüyoruz. Biz bunu altı ay gibi kısa bir zamand

Tuncay Arıcan kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Arıcan kimdir? Tuncay Arıcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Arıcan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Arıcan..

Eren Hazır Beton İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Hazır Beton İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Aktaş ve Sinan Eren ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Baki Sokak'ta kuruldu.

Tuncay Gün kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Tuncay Gün kimdir? Tuncay Gün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Gün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Gün...

Uğur Şeren Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı!

1975 yılı Antalya-Akseki doğumlu Uğur Şeren, Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı. Şeren, evli ve 2 kız çocuğu babası.

Tuncay Akkoyun Kahramanmaraş'taki hastane inşaatını inceledi!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden 300 yataklı hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Duygu Eren ve Bülent Özgür Kılıç tarafından 80 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Kuşadası Kenan Evren Caddesi'nin ismi Erdal Eren oldu!

Aydın ’ın Kuşadası ilçesindeki Kenan Evren Caddesi ’nin ismi, Erdal Eren Caddesi olarak değiştirildi.Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla "Erdal Eren Caddesi" olarak değiştirildi.

Tuncay Eren Haberi

Tuncay Eren

Enes Eren İnşaat Limited Şirketi, Tuncay Eren tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


Enes Eren İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...