06 / 05 / 2024

Tunceli otel merkezi

Tunceli otel merkezi

Tunceli'deki otel ve kayak merkezi inşaatında patlama meydana geldi. Tunceli'nin Ovacık ilçesinde otel ve de kayak merkezi inşaatındaki patlamanın ardından jandarma ekipleri binada inceleme yapıyor.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

TOKİ Tunceli projesi 27 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Tunceli İli, Çemişgezek İlçesi 348 Adet Konut Ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tunceli Çemişgezek 348 konut ihalesi 27 Haziran'da!

TOKİ Tunceli ili Çemişgezek ilçesi 348 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 27 Haziran'da yapılacak...

TOKİ Tunceli Çemişgezek ihalesi 27 Haziran'da!

Tunceli İli, Çemişgezek İlçesi 348 Adet Konut Ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Hilton Mall Of İstanbul Otel 2020'de açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve otel, kongre merkezi ile rezidanstan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı...

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Türk Firması Summa Senegal'de fuar merkezi açtı!

Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların arasına bir yenisini daha ekleyerek Fuar Merkezini hizmete açtı. 

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Tunceli otel merkezi Haberi

Tunceli otel merkezi

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı olay yeri inceleme ekipleri, Ovacık ilçe merkezine 2 kilometre mesafedeki otel ve kayak merkezi inşaatında dün gece saatlerinde meydana gelen patlamaya ilişkin incelemelerini sürdürüyor.


İnşaatın çevresinde güvenlik önlemi alan ekipler, basın mensuplarının ve vatandaşların binaya yaklaşmasına izin vermiyor.


Ovacık'ta yapımı devam eden otel ve kayak merkezi inşaatında dün gece saatlerinde patlama meydana gelmiş, olayda herhangi bir can kaybı yaşanmamıştı.



- Kayak merkezi inşaatı


Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 316 dönüm arazi üzerine inşa edilecek kayak merkezinin yapımına geçen yıl temmuz ayında başlandı. Toplam 34 oda ve 75 yatak kapasiteli 5 katlı tesiste, restoran ve dinlenme salonu gibi sosyal donatılar bulunacak.


Bin 123 metrekare kapalı alana sahip olacak tesise, bin 200 metre uzunluğunda teleski yapılacak. Toplam 4 milyon 217 bin liraya mal...