29 / 04 / 2024

tunceli pertek eski cezaevi

tunceli pertek eski cezaevi

Tunceli Üniversitesi, Pertek ilçesindeki eski cezaevi binasını Güzel Sanatlar ve İletişim Fakültesi film stüdyosuna dönüştürmek için çalışmaları başlattı...

Tunceli'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Tunceli İl Özel İdaresi tarafından Pertek ilçesine bağlı köy ve mezralarda başlatılan yol bakım, onarım ve stabilize çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

TOKİ Tunceli Pertek başvuruları başladı!

Pertek ilçesinde TOKİ ve belediye işbirliği ile Kaledibi Mahallesi’nde yapımı planlanan 283 adet Alt Gelir Grubu Konut Projesinin son başvuru süresi 30 Aralık 2016 da sona eriyor.

TOKİ Tunceli Pertek'te konut yapacak!

Tunceli’nin Pertek İlçe Belediye Başkanı Recai Vural, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er’i makamında ziyaret etti. Başkan Vural, TOKİ heyetinin ilçede inceleme yapacağını belirtti.

Pertek termal turizmle kalkınacak!

Pertek termal turizmle kalkınacak. Göl ve tarihi kale manzaralı termal tesisiyle dikati çeken Tunceli'nin Pertek ilçesinin sağlık turizminden daha fazla pay alması için çalışmalar yürütülüyor.

Tunceli Dersim'deki kışla müze olacak!

Tunceli'de konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Dersim'de eski kışla müzeye dönüştürülecek ve adı da Dersim Müzesi olacak. Bunun için 10 milyon Türk liralık ödeneğin talimatını verdik" dedi. Eski kışla binası, şu anda harebe durumunda bulunuyor

Ahmet Davutoğlu: Dersim’deki eski kışla müzeye dönüştürülecek!

Tunceli'de konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun "Dersim’de eski kışla müzeye dönüştürülecek ve adı da Dersim Müzesi olacak. Bunun için 10 milyon Türk liralık ödeneğin talimatını verdik" dedi. Eski kışla binası, şu anda harabe durumunda bulunuyor.

Tunceli'de eski kışla binası müzeye dönüştürülüyor!

Tunceli'de eski kışla binası müzeye dönüştürülüyor. Dersim Müzesi'de, " Dersim olayları, Alevilik ve de halk kültürü, kent tarihi, arkeoloji ve etnografya bölümleri " yer alacak.

TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar kura çekimi!

TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar kura çekimi bugün Akpazar Beldesi Çarşıbaşı Mah. Eski Fedaş Binası'nda çekilecek. Proje kapsamında toplam 100 adet konuta yer veriliyor. Kuralar noter huzurunda çekilecek.

TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap kura çekilişi!

TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap kura çekilişi bugün saat 14:00'de gerçekleşecek. Akpazar Beldesi Çarşıbaşı Mah. Eski Fedaş Binası'nda kuraların çekileceği projede toplam 100 adet konut bulunuyor.

Tunceli'de TOKİ konutlarından milletvekili de mi daire aldı?

TOKİ’nin, Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi’nde 'alt gelir grubu' için yaptığı konutlardan, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Çemişgezek eski Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız ile bazı işadamlarının da daire aldığı ortaya çıktı.

Pertek Termal Otel, su sporlarına odaklandı!

Turizm pastasından aldığı pay yok denecek kadar az olan Tunceli' de spor, sağlık, eğlence ve dinlence alanında hizmet sunan Pertek Termal Otel, su sporlarına odaklandı...

Tunceli'de eski cezaevi binası film stüdyosu olacak!

Tunceli Üniversitesi, Pertek ilçesindeki eski cezaevi binasını Güzel Sanatlar ve İletişim Fakültesi film stüdyosuna dönüştürmek için çalışmaları başlattı...

Eski cezaevi film stüdyosuna dönüştürülecek!

Tunceli Üniversitesi, Pertek ilçesindeki eski cezaevi binasını Güzel Sanatlar ve İletişim Fakültesi film stüdyosuna dönüştürmek için çalışma başlattı

tunceli pertek eski cezaevi Haberi

tunceli pertek eski cezaevi


Tunceli Üniversitesi, Pertek ilçesindeki eski cezaevi binasını Güzel Sanatlar ve İletişim Fakültesi film stüdyosuna dönüştürmek için çalışmaları başlatıldı. Tunceli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Sezai Şenel, yaptığı açıklamada, üniversitelerinin, il genelindeki kültürel, sosyal, ekonomik sorunların tespiti ve çözümü için akademik çalışmalar yaptığını söyledi. Pertek ilçesi İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yıllardır kullanılmayan cezaevi binasını Güzel Sanatlar ve İletişim Fakültesi film stüdyosuna dönüştürmeyi planladıklarını belirten Şenel, eski cezaevinin, Milli Emlak Genel Müdürlüğünce üniversitelerine tahsis edildiğini...