29 / 04 / 2024

Pertek Termal Otel, su sporlarına odaklandı!

Pertek Termal Otel, su sporlarına odaklandı!

Turizm pastasından aldığı pay yok denecek kadar az olan Tunceli' de spor, sağlık, eğlence ve dinlence alanında hizmet sunan Pertek Termal Otel, su sporlarına odaklandı...



Turizm pastasından aldığı pay yok denecek kadar az olan Tunceli'de spor, sağlık, eğlence ve dinlence alanında hizmet sunan Pertek Termal Otel, su sporlarına odaklandı. Sadece otelde değil ilçede tatil amaçlı geçici konaklayanların da tesisten faydalanması ve sosyal aktivite açısından bölgeye zenginlik kazandırılması adma su sporlarına önem verdiklerinin altını çizen veren Pertek Termal Genel Müdürü Selçuk Metin Şamlıoğulları, "Bu alanda alternatifimiz çok olursa turistik açıdan değer kazanacağımızı, tercih sebebi olacağımızı düşünüyoruz" dedi. 

Oteli 2010 yılında hizmete açtıklarının bilgisini veren Selçuk Metin Şamlıoğulları, "Otelimizde 44 oda mevcut. 65 Anadolu Bölgesi'nde yok. Bölgede ilk ve tek olma özelliği taşıyoruz. Tunceli açısından değerlendirildiğinde, ilimize değer kattığımızı, farklılık yarattığımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 


Termal tesislerindeki suyun özellikleriyle ilgili bilimsel analizlerin kuruldukları günden bu yana devam ettiğini aktaran Selçuk Metin Şamlıoğulları, "Termal suyumuzun hangi tür tedavilerde kullanılabileceği misafirlerimiz açısından önem arz ediyor. Özellikle Türkiye'deki ilk sıcak maden suyuna sahip olmamız, tesisimizi farklı kılıyor" dedi. 

Tedavi amaçlı gelen misafirlerinin takiplerinin tıp doktorları tarafından yapıldığına dikkat çeken Şamlıoğulları, sağlık alanında doğru hizmeti sunmak için sürekli gelişme politikasını benimsediklerini ifade etti. 


Dünya Özel Ek 


Geri Dön