05 / 05 / 2024

tunceli üniversitesi içme suyu projesi

tunceli üniversitesi içme suyu projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu olan İller Bankası 2013 yılında da eğitim kurumlarına destek vermeye devam ediyor...

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi yarın!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi 4 Kasım'da!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 4 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Karaağaçlı'ya içme suyu arıtma tesisi yapılıyor!

anisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Şehzadeler ilçesinin Karaağaçlı Mahallesinde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor.

DSİ, Aydın’ın içme suyu sorununu çözüyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü, Aydın ilinin 2050 yılına kadar olan içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.

Denizli Buldan’ın içme suyu sorunu çözüldü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Buldan ilçesinde 6 adet yeni içme suyu sondaj kuyusu açarak, bölgede yaşanan içme suyu sıkıntısına son verdi.

Samsun'un 5 ilçesine 6.9 milyon TL'lik içme suyu yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Havza, Kavak, Ladik, Vezirköprü ve Asarcık ilçelerinin içme suyu sorununu çözeceklerini söyledi. Demircioğlu, mahallelerdeki içme suyu inşaatı projesinin 6 milyon 900 bin TL'ye mal olacağını belirtti.

Çorum Osmancık Dereboğazı İçme Suyu Barajı'nda son durum!

Çorum'un Osmancık ilçesinde içme suyunu karşılayacak Dereboğazı içme suyu barajı yapım çalışması hızla devam ediyor.

Edirne İçme Suyu projesinin ihalesi Eylül'de yapılacak!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, alt yapı çalışmaları ile ilgili olarak gecikmenin içme suyu projesinde DSİ ile belediye arasındaki bazı pürüzlerden kaynaklandığını söyledi. Gürkan, projesinin Mart sonu Nisan başında teslim edileceğini ve ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Yeme içme sektöründeki değişimin AVM’lere etkisi!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden’in kaleme aldığı Haftanın Gayrimenkul Notları’nın bu haftaki konusu: Yeme içme sektöründeki değişimin AVM’lere etkisi...

Trabzon'da içme suyu tesisi arıtma tesisi inşaatı başladı!

TİSKİ, Ortahisar ilçesinin Ağıllı Mahallesi sınırları içerisinde, Karakaya Grup İçme Suyunun tümüne hizmet edecek şekilde, saniyede 200 litre/su kapasiteli içme suyu arıtma tesisi inşaatına başladı.

Kütahya Tavşanlı İçme Suyu projesi için yer teslimi yapıldı!

Kütahya Tavşanlı'nın vizyon projesi içme suyunda ihale sürecinin tamamlanmasının ardından ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldı ve çalışmalar başladı.

Türkiye'de konut fiyatlarında şişme var mı?

Özak Grubu Başkanı Ahmet Akbalık, “Paranın maliyeti ve evin değeri birlikte hesaplandığında şişme var gibi görünür. Ama firmalar finansmanı kendi sağlıyor böyle bir problem yok” dedi.

Türk Alman Üniversitesi için fidanlıklar imara mı açıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türk Alman Üniversitesi için Beykoz’da yeşil alan bırakmadı. Üniversite için 5 yılda toplam 150 bin metrekarelik fidanlık imara açıldı.

tunceli üniversitesi içme suyu projesi Haberi

tunceli üniversitesi içme suyu projesi


İller Bankası tarafından hazırlanan, Tunceli Üniversitesi yerleşkesinin içme ve kullanma suyu proje inşaatının yapımına ilişkin protokol Banka Genel Müdürlüğünde imzalandı.

İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Çalkan, Genel Müdür Tuncay Karaman ve Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ tarafından imzalanan protokole göre, İller Bankasınca hazırlanan Tunceli Üniversitesi yerleşkesinin içme ve kullanma suyu projesi kapsamında, su temini, iletim, depolama ve dağıtım ünitelerinin yapımına yönelik olarak yapı denetim hizmeti Banka tarafından verilecek.

Protokol imza toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Çalkan, İller Bankasının bugüne kadar çeşitli projelerle eğitime destek sağladığını, bundan sonra da bu desteğin artarak devam edeceğini ifade ederek "Bugün burada imzaladığımız proje eğitim konusundaki hassasiyetimizi bir kez daha göstermektedir. Eğitime yaptığımız bu katkılardan dolayı bizler İlbank camiası olarak mutluyuz, gururluyuz." dedi.

Genel...