28 / 08 / 2024

Tunceli Valisi Osman Kaymak

Tunceli Valisi Osman Kaymak

Tunceli Valisi Osman Kaymak, inşaat çalışmaları devam eden Dersim Kent Müzesi’nde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.Vali Kaymak çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Adıyaman’da 41 binden fazla deprem konutu yükseliyor!

Adıyaman Valisi Osman Varol, kent genelinde depremzedelere teslim edilecek toplam 41 binden fazla kalıcı konut inşasının sürdüğünü söyledi.

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Türkiye'de yeni keşfedilen petrolün kalitesi belli oldu

Türk petrolü için sevindiren gelişmeyi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası açıklamıştı. Şırnak Valisi Osman Bilgin, Gabar Dağı'nda keşfedilen petrolün kalitesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul-Lüleburgaz arası hızlı trenle 45 dakikaya düşüyor!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin "Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesi" ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kırklareli Sıbyan Mektebi 'müze olsun' talebi!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin Başkan Gerenli'nin "Müze olsun" talebiyle gündeme gelen Sıbyan Mektebi'nde incelemelerde bulundu. Vali Bilgin, Sıbyan Mektebi için vatandaşın dileklerini de alacaklarını söyledi. 

Lüleburgaz Sıbyan Mektebi'nin geleceğine vatandaşlar karar verecek!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz'da bulunan ve restorasyon çalışmaları devam  Sıbyan Mektebi'nin ne olacağına vatandaşların karar vereceğini dile getirdi. 

Siirt'te hasar tespit çalışmaları başladı!

Siirt'te meydana gelen depremde 2 tek katlı evler orta hasar gördü. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, hasar tespit çalışmalarının başladığını belirtti .

Amasya Badal Tüneli'nin kazı çalışmaları tamamlandı! 

Amasya Merzifon'da inşa edilen Badal Tüneli'nde yürütülen kazı çalışmalarında sona gelindi. Amasya Valisi Osman Varol, "Tünelin kazı çalışması tamamlandı, ışık göründü" dedi...

Türkiye ile Bulgaristan arasına köprü yapılacak!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı açıklamada Türkiye ile Bulgaristan sınırını oluşturan Türkiye'nin en kuzeybatısı ile Bulgaristan'ın en güneydoğusunda konumlanan Mutlu deresine köprü kurulması için proje çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

19 Mayıs Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret etti. Projelerin hızlanacağı bilgisini veren Kurum, 19 Mayıs Stadyumu'nun millet bahçesi olacağını açıkladı.

Tunceli'ye doğalgaz müjdesi!

Kentin doğalgaza kavuşturulması için yapılacak çalışmalar için yüklenici firma Akmercan Şirketler Grubu Müdürü Keskin ile Tunceli Valisi ve Tunceli Belediye Başkan Vekili Sonel arasında protokol imzalandı.

TOKİ Tunceli'de 204 konut inşa edecek!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, TOKİ tarafından kentte dar gelirli 204 aileye konut yapılacağını belirterek, konutlar için başvuruların başladığını söyledi.

Kayseri Hacı Osman Çilsal Toplum Sağlığı Merkezi açıldı!

Kayseri Hacı Osman Çilsal Toplum Sağlığı Merkezi Vali Orhan Düzgün ve protokol üyelerinin de katılımıyla İncesu’da hizmete açıldı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün törende konuşma yaptı.

Tunceli Valisi Osman Kaymak Haberi

Tunceli Valisi Osman Kaymak

Tunceli Valisi Osman Kaymak, inşaat çalışmaları devam eden Dersim Kent Müzesi’nde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

İnşaat alanında çalışmaları yerinde inceleyen Vali Osman Kaymak yüklenici firma yetkilileri ve mühendislerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Koridorlar, çatı ve iç detayda inşaatın devam ettiğini belirten yetkililer, çatı kısmının sıcak havalarda bitirilerek kış döneminde ise iç mekan çalışmalarına hız vereceklerini ifade etti.

Vali Kaymak çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydederek, Tunceli için kalıcı ve faydalı bir yapının ortaya çıkması için çalıştıklarını, çalışmaların sürekli olarak kendisi tarafından takip edildiğini...