18 / 05 / 2024

Tunceli Valisi Tuncay Sonel

Tunceli Valisi Tuncay Sonel

Tunceli Belediyesi'ne ait 15 dükkan esnafa kira karşılığı verilecek. Başkanlık konutunun da olduğu 12 lojman, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz tahsis edilecek.

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Tunceli'de 4'üncü tekstil fabrikasının temeli atıldı!

Tunceli’de Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’in girişimleriyle 500 kişinin daha istihdam edileceği 4’üncü tekstil fabrikasının temeli atıldı...

Tunceli'ye doğalgaz müjdesi!

Kentin doğalgaza kavuşturulması için yapılacak çalışmalar için yüklenici firma Akmercan Şirketler Grubu Müdürü Keskin ile Tunceli Valisi ve Tunceli Belediye Başkan Vekili Sonel arasında protokol imzalandı.

TOKİ Tunceli'de 204 konut inşa edecek!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, TOKİ tarafından kentte dar gelirli 204 aileye konut yapılacağını belirterek, konutlar için başvuruların başladığını söyledi.

Tunceli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı devam ediyor!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, kentinde turizm, ulaşım ve istihdam yatırımlarıyla gelecek yıllarda sporla adından söz ettireceğini belirterek, "Tunceli kökenli uluslararası çapta adını duyuracak sporcularımız olacak" dedi.

Osman Kaymak, Dersim Kent Müzesi’nin inşaatını inceledi!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, inşaat çalışmaları devam eden Dersim Kent Müzesi’nde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.Vali Kaymak çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

İMO Heyeti Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti!

İMO heyeti, Yerlikaya'yı ziyaret etti Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri inşaat sektöründe yaşanan sorunlar konusunda bilgiler sundular.

TOKİ Tunceli Konutları anahtar teslimi gerçekleşti!

Tunceli’nin Mazgirt ilçesi Akpazar beldesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutların anahtar teslim töreni Vali Osman Kaymak’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi bugün gerçekleşecek olan TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap'ta 100 adet konut kurayla satılıyor. Peki Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap toki kura çekilişi nerede?

TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap kura çekilişi bugün. Toplam 100 adet konutun kura ile satışa sunulduğu projenin kura çekimi Belediye Kütüphanesi’nde gerçekleşecek.

TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap kurası nerede yapılacak?

TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap'ta 100 adet konutu kura yöntemiyle satışa sunuyor. Peki TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap kurası nerede yapılacak?

TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap kura çekimi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Tunceli Mazgirt – Akpazar Belediyesi işbirliğinde 100 adet konut kurayla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap kura çekimi ne zaman?

Tunceli Valisi Tuncay Sonel Haberi

Tunceli Valisi Tuncay Sonel

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, hem Vali hem de Belediye Başkan Vekili olarak halkın sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Vatandaşların çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden Sonel, "Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını yöre insanımıza göstermeye çalışıyoruz. Araştırmamızda şehir merkezinde belediye başkanlığına ait dubleks lojman dahil 12 konut olduğunu tespit ettik. Bunları da bugünlerde Tunceli'de yetim, öksüz, garip ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tahsis edeceğiz. Yöre insanımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Sonel, amaçlarının ihtiyaç sahibi vatandaşları desteklemek olduğunu vurgulayarak tespit edilen ihtiyaç sahibi, yetim ve öksüz ailelerin bu lojmanlarda ücretsiz oturacaklarını söyledi.

Belediyeye ait iş yerlerindeki bakım onarım çalışmalarına da değinen Sonel, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Bu işyerlerindeki yenileme ve...