28 / 04 / 2024

Tuncer Bakırhan

Tuncer Bakırhan

IŞİD'ın saldırılarından kaçarak Türkiye'ye sığınan 460 Yezidi otobüslerle Siirt'e getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen Yezidiler daha sonra barınacakları konutlara yerleştirildi. Kentteki Yezidilerin sayısı bin 260'a ulaştı.

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Berat Emir Bakırhan tarafından kuruldu.

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cihan Bakırhan tarafından kuruldu.

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tuncer tarafından kuruldu.

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Gürhan Bakırküre tarafından kuruldu. 

Bakırküre Architects’ten mutlu ve verimli ofisler!

Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre liderliğindeki Bakırküre Architects, Y kuşağının ve arkadan gelen Z kuşağının beklentilerini de analiz ederek, gelişen teknoloji ve sağladığı avantajlara entegre olmuş ofisler tasarlıyor…

Hamdi Varol, Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne seçildi!

Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde Cafer Bakırhan'ın istifası ile boşalan üyeliğe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Hakan Hamdi Varol getirildi.

Tatvan'da turizm geliştiriliyor!

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (Tatvan TSO) Meclis Başkanı İhsan Bakırhan, ilçede turizmin gelişmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesi modern görünüme kavuşacak!

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesinin altyapı sorunları nedeniyle kalan kısmındaki yol çalışmalarını tamamlıyor.

Roche’un yeni ofisi Bakırküre Mimarlık imzası taşıyor!

Dünyanın lider ilaç şirketlerinden Roche ’un Türkiye’deki yeni ofisi, ofis tasarımı alanında uzman mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştiriliyor.

Roche’un yeni ofisi Bakırküre Mimarlık imzası taşıyor!

Roche’un Türkiye’deki yeni ofisi, ofis tasarımı alanında uzman mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştiriliyor. Roche Türkiye ofisi, çalışanların koşulsuz mutluluğunu sağlamaya yönelik detaylar göz önünde bulundurularak tasarlanıyor.

BİGG Mimarlık'ın acı günü! Necla Bakırküre vefat etti!

BİGG Mimarlık firmasının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gürhan Bakırküre'nin annesi Necla Bakırküre vefat etti. Necla Bakırküre'nin vefatı üzerine BİGG Mimarlık çalışanları başsağlığı mesajı yayınladı.

Deloitte ofisi mimar Gürhan Bakırküre tarafından tasarlandı!

Maslak’ta yer alan, 12 bin 500 metrekare toplam ofis alanına konumlanacak bina ofis tasarımı alanında uzman mimar Gürhan Bakırküre tarafından proje ve uygulama olarak toplam 6 ayda tamamlandı.

Huzur Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bakırhan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

Tuncer Bakırhan Haberi

Tuncer Bakırhan

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün saldırılarından kaçarak Şırnak'ta ve Batman'daki çadır kentlere sığınan 460 Yezidi otobüslerle Siirt'te getirilirken, Yezidileri Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan ve Eşbaşkan Belkiza Beştaş Epözdemir ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri karşıladı.


Yezidiler, yapılan sağlık kontrolü ve malzeme yardımının ardından kalacakları konutlara yerleştirildi. 


Siirt Valiliğince göçerler için yapılan ve hak sahipleri tarafından Yezidilerin barınması amacıyla Siirt Belediyesine tahsis edilen konutlara yerleştirilen Yezidilerin sayısı bin 260'a...