19 / 05 / 2024

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat iletişim

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat iletişim

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Tunç tarafından kuruldu.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Tarım ürünleri üretici fiyatları yüzde 71,96 artış gösterdi

Tarım ürünleri üretici rakamları, bu senenin eylül ayında yıllık yüzde 71,96, aylık bazda da yüzde 4,34 artarak yükseldi. İşte ayrıntılar...

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yayla tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine sağlanacak ödemeler tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şare tarafından kuruldu.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat iletişim Haberi

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat iletişim

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Tunç tarafından kuruldu.

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
DEMİR-ÇELİK a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. DEMİR HIRDAVAT a. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. b. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı...