29 / 04 / 2024

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat iletişim

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat iletişim

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tunç, Ömer Tunç ve Tamer Evren Tunç ortaklığında kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Hmc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tunç tarafından kuruldu.

Aab Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aab Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Ahmed M Baghlaf tarafından kuruldu.

Çetinler Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevher Çetin tarafından kuruldu.

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı, Osman Karalı ve Ramazan Dur ortaklığında kuruldu.

Seyid Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seyid Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Çağlar tarafından kuruldu.

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman İnce tarafından kuruldu.

B2b Gayrimenkul İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

B2b Gayrimenkul İnşaat Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Aslan tarafından kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İbrahim Taşkın tarafından kuruldu.

Ahmert Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmert Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da Bülent Şirin tarafından kuruldu!

Asy Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asy Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Osman Özdemir, Eyüp Önalan ve Mehmet Fatih Çağlar ortaklığında kuruldu.

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat iletişim Haberi

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat iletişim

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tunç, Ömer Tunç ve Tamer Evren Tunç ortaklığında kuruldu.

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...