07 / 07 / 2024

tundra grey

tundra grey

Anadolu taşlarını ABD'ye taşıyan Metamar şimdi de Isparta'nın buz grisi taşı Grey'i dünyaya tanıtacak

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. kuruldu!

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Hepsiburada'dan sevgililer gününe özel kampanya! Nespresso kahve makinelerinde hemen al sonra öde avantajı

Sevdiğinizle en özel ve mutlu anları hepsiburada'nın kampanyası ile taçlandırın. Sevdiğinize alacağınız onu özel hissettireceğiniz anları espresso Essenza Mini C30 Grey Kahve Makinesi ile ölümsüzleştirin. O da her kahve içtiğinde sizi hatırlasın. Peki Nespresso Essenza Mini C30 Grey Kahve Makinesi f

Grey Maslak Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Grey Maslak Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayşe Karadağ Erdoğan ve Ramin İsmaili ortaklığında kuruldu.

Grey Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli Şeref Turan tarafından kuruldu.

Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bağıgül Özbörçek ve Sinem Gazi ortaklığında kuruldu.

Cosentino'dan Dekton ile parlak öneriler!

Cosentino’nun ultra kompakt Dekton yüzeyler için piyasaya sürdüğü yeni Glacier, Fiord ve Tundra renkleri, eski zamanların asaletini bugüne taşıyor. Yeni üç parlak renk, Dekton’un yüksek teknolojideki kalitesiyle birlikte mekanlara bambaşka ışıltılı bir ruh katıyor.

Grey Madencilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Madencilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya tarafından 400 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Esenyurt, Piri Reis Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Tundra Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tundra Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Şimşek tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Grey Mühendislik Yapı Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Mühendislik Yapı Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Harun Memiş ve Hüseyin Demir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Trendist Ataşehir'de penthouse dairelerin metrekareleri 6 bin 160 TL'den başlıyor!

K YAPI ve Solid Yapı'nın ortaklığını temsil eden Grey Yapı tarafından 1.5 yıl önce inşasına başlanan Trendist Alaşehir'de inşaat da satışlar da devam ediyor.

Kentsel dönüşüm bina değil ada bazlı olmalı!

Türkiye’de deprem riskini minimize etmek ve yoksulluğu ortadan kaldırmak için başlatılan kentsel dönüşüm rant amaçlı bina dönüşüm halini aldı. Konuyla ilgili Grey Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Orman konuştu..

Trendist Ataşehir'de 28 penthouse daire satışta!

Grey Yapı tarafından Ataşehir’de 1.5 yıl önce inşaatına başlanan Trendist Ataşehir’in yüzde 78’i satıldı. İnşaatının yüzde 72’si tamamlanan projede 28 adet penthouse daire satışa çıktı. Projedeki ticari üniteler ise mayısta satılacak.

Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı!

Grey Yapı tarafından Ataşehir'de 1.5 yıl önce inşasına başlanan Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı. İnşaatının yüzde 72'si tamamlanan projede 28 penthouse daire satışa çıktı.

tundra grey Haberi

tundra grey

Metamar'ın kurucusu Hasan Tığlı Anadolu Mermerlerini dünyaya tanıtan isim olarak biliniyor, dünyada sadece Afyonkarahisar’dan çıkan Tundra Grey taşının, bundan 5 yıl önce ABD piyasalarına girmesini sağlayan isim Metamar Mermer şimdi de Isparta'nın buz grisi renkli taşı Grey'i dünyaya tanıtmayı...